Ateş İshal Sonrası Sırt ve Göğüste Döküntü
92 görüntüleme
C
Cerennn
22 Aralık 2025 14:52
Oğlum 16 aylık 2 bucuk gün 38-39 civari ateşi vardı. Sonrasında ishal başladı2 gün kadar hala kakası cok sert değil ama mukuslu ve suluda değil. Ama atesi düştükten sonra sırt ve göğüs bölgesinde döküntü başladı. Doktora gösterdim ates sonrası viral enjeksiyon döküntüsü dedi. Başka bir sey değil dedi. Oğlum zaten kilo alımı çok yavaş bu hastalık doneminde dahada zayıfladı. Daha önce bu durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor ne kadar sürede geçer sizce?
K
Kübra G.
22 Aralık 2025 21:23
Merhabalar aynı durumu şuan bende kızım da yaşıyorum öncelikle griple basladı ıkıncı günü kakası hafif sulu ishal seklinde doktora götürmedim cunku hemen antibiyotik yazıp gönderecek biliyorum.Siz şuan nasıl oldunuz ?
C
Cerennn
22 Aralık 2025 21:30
Merhaba benım oğlumunda öyle basladı. Once grip sonra daha sonra ates ve ishal başladı. 3. Gün ateş düştükten sonra vucudunda döküntü oluştu. Bugun doktora gittik sadece probiyotik kullanın dedi. Baska bir sey kullanmanıza gerek yok dedi. Ates ve ishal olmadıgı için. Kakası hala tam sert değil ama ishalde sayılmaz. Suan sırtı tamamen dokuntu ile kaplı karnı ve göğüs kısmıda oyle. Kollarında ve bacaklarında yok. Amaboynu ve yuzunde bıraz var. Bademciklerde de var dedi doktorhic bir sey yemiyor neredeyse. Kızınızın yaşı nedir?
Ş
Şeyma B.
24 Aralık 2025 21:51
Merhaba cumartesi günü 20 aylık oğlumun da ateşi çıktı 40 dereceyi gördüğümüz oldu Salı günü öğlene kadar ateşi devam etti ateşi düştükten sonra Salı günü akşamı vücudunda döküntüler başladı ve aşırı huysuz sürekli ağlıyo ne yaparsam yapiyim hiç birşeyden memnun olmuyo benden başka kimseye gitmiyo hiç susmadan ağlıyor neredeyse ama döküntüler çıkmaya başladıktan sonra 1 tık daha azaldı ağlama durumu. Hastalığın adı 6. Hastalıkmış bir ilacı yokmuş kendi kendine geçiyormuş ve tüm tahlilleri de temiz çıkıyo kendi kendine zamanla geçiyo 1 hafta falan sürüyormuş sinir sistemindeki bir virüsmüş 🥹
C
Cerennn
24 Aralık 2025 22:51
Evet döküntü sonrası 3.gün çok artıyor. Kaynar su dökülmüş gibi ama sonra azalıyor . Oğlumun boynu ve yüzünde biraz vardı . Sonraki gün geçti. Şuan daha iyi ama çocukları çok yoruyor sanırım. Kaç gündür ilk defa bütün oğlum biraz keyifliydi. Umarım sizinde oğlunuzun hastalığı hemen geçer. Geçmiş olsun
Ş
Şeyma B.
25 Aralık 2025 10:49
Size de çok geçmiş olsun 🙏🏻