Ateş İshal Crp 16.1

55 görüntüleme
R

Rümeysa K. ..

4 Nisan 2026 07:50
Merhabalar. 6 aylık Bebeğim çarşamba akşamı ani ateş ve aşır kusma ile acile götürdük crp değeri 13 geldi serum yapıldı antibiyotik tedavisi başlandı. O gece uyudu perşembe gece gene uyumadı huzursuzdu cuma sabahı ateşi 39 civarına yaklaştı hemen tekrar hastaneye götürdüm crp 16 olmus (ilaçları kullanmamıza rağmen) doktor covid veya influenza olabilir dedi. Bugin cumartesi dinden beri ishali var yoğun 24 saat geçmeden 5 kere tuvaletini yaptı bu süreçte devamlı emziriyorum ateşim çıkınca sirkeli sular ve ateş düşürücülerle müdahale ediyorum , bunlara ilaveten diş patlatma olayı da var suan hepsi üst üste geldi. Simdi de baygın gibi uyuyor nefesi hızlı alıyor dakikada 50 kere göğsü inip kalkıyor mızırdanıyo emiyo geri uyuyo çok yorgun olduğu için mi böyle yapıyor anlamıyorum korkmalı mı doktora tekrar götürmeli mi napacagımı şaşırdım
M

Muazzez Ş.

4 Nisan 2026 08:53
Acile gitmeniz gerekir, ishal bebeklerde ciddi sıvı kaybına neden olur. Çok geçmiş olsun benim de bebeğim bu şekildeydi, bir gün hastanede geçirdik ve hekimimiz antibiyotiğini değiştirdi.Probiyotik aldık ekstra.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir