Ateş İshal
57 görüntüleme
G
Gamze ..
1 Ağustos 2025 10:59
Merhaba oğlum 2 ay 20 günlük normalde 2 günde bir kakasını yapardı ama en son 5 gün bekledi ve dün yaptı. İki defa yaptı ve kakası normal gibiydi akşam üzeri hafif ateşi oldu 37.7 gördüm kulaktan ölçerek bir süre takip ettim ılık duş aldırdım düşmedi en son calpol verdim düştü ateşi. Yaklaşık 6-7 saat ateş olmadı ve bu sabah yine 37.5 ateş oldu iki defa kala yaptı ama ishal gibiydi bezi çekmişti çok azdı miktarı. Şu an ateşi yok uyuyor ama ıkınıyor son birkaç gündür sabaha karşı çok fazla ıkınması vardı ve bugün de aynı şekilde ıkındıktan sonra gaz ve kakası birlikte çıkıyor huzursuz kucaktan inmek dahi istemiyor ve ürperiyor uykuda . Aynı durumu yaşayan var mı ne yapabilirim
B
Bahar K.
1 Ağustos 2025 11:01
Kolik gaz sancıları yatırdığınızda daha fazla artabiliyor. 37,5-37,7 ateş olarak kabul görmüyor. 38,5 üzeri ateş. Bebeğiniz sadece sıvı aldığı için de beş günü geçiyorsa bile kabızlık değil. Kakasının sıvı olması da gayet normal.
B
Bahar K.
1 Ağustos 2025 11:02
Karnına bol bol masaj yapın. Emzirme sonrası dik pozisyonda sırtına pat pat hareketler yaparak ağzından gazını çıkarmasını sağlayın. Hafif bacak hareketleri yaptırın. Suyu koyun bacaklarını çırptıkça gaz çıkışı daha rahat olacaktır
G
Gamze ..
1 Ağustos 2025 11:07
Alışılmışın dışında birkaç gün geçiriyoruz acaba üşüttü mü sıcak soğuk dengesini koruyamadıysam hasta mı oldu diye endişeleniyorum. Dediklerinizi rutinde yapıyoruz çünkü aşırı gazlı bir bebek sadece vücut sıcaklığının yükselmesi endişelendirdi.