Ateş Düşüklüğü

84 görüntüleme
G

Gülcan K.

24 Mart 2026 21:09
Bebeğim 3 aylık. Doğum kilosu 3222 şu an 6300. Ayın 19 ü gecesi Bebeğimin ateşi 35.2 ye kadar düştü. Acile götürdük orada da 35.5 ölçüldü. emzirince ve takip edince ateş 36.4 e yükseldi. Dün gece yine baktım 35.5 ti. Sebebi ne olabilir?
B

Büşra K. ..

24 Mart 2026 21:47
Gülcan Hanım üşüyor mu acaba bebeğiniz
G

Gülcan K.

24 Mart 2026 21:57
Büşra Kılıçaslan
Gülcan Hanım üşüyor mu acaba bebeğiniz
oda 23-24 dereceydi yükselttik 24-25 arasında şu an üzerini de müslinle örtmeye başladım. Kısa kollu zıbın üzerine tulum giydiriyordum. Ama bilemedim
B

Büşra K. ..

24 Mart 2026 22:01
Gülcan Kaya
oda 23-24 dereceydi yükselttik 24-25 arasında şu an üzerini de müslinle örtmeye başladım. Kısa kollu zıbın üzerine tulum giydiriyordum. Ama bilemedim
Yani daha küçükmüş bebeğiniz Rabbim size bağışlasın Müslin değil de battaniyeye sarsanız bol ten teması yapsanız daha mı iyi olur acaba bir de doktora danışmakta fayda olabilir
G

Gülcan K.

24 Mart 2026 22:13
Büşra Kılıçaslan
Yani daha küçükmüş bebeğiniz Rabbim size bağışlasın Müslin değil de battaniyeye sarsanız bol ten teması yapsanız daha mı iyi olur acaba bir de doktora danışmakta fayda olabilir
Teşekkür ederim 🙏 doktora da götürdüm takip edelim dedi. Ben yine de merak ettim bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba diye. Yanıtınız için teşekkür ederim
B

Büşra K. ..

24 Mart 2026 22:14
Rica ederim iyi akşamlar
A

Arzu.G

Premium Üye
24 Mart 2026 22:31
23-24 derecelerle usuyecegini sanmıyorum terledigi için soğuyor olabilir mi acaba ter soğukluğu vücut ısısını baya düşürüyor
G

Gülcan K.

24 Mart 2026 22:34
Arzu.G
23-24 derecelerle usuyecegini sanmıyorum terledigi için soğuyor olabilir mi acaba ter soğukluğu vücut ısısını baya düşürüyor
Göğsünü ve ensesini kontrol ettim terlememişti. Doktorumuz dolaşım sistemi sebepli olabilir takip edelim dedi. Ama aklıma takıldı
T

Tülay O.

25 Mart 2026 02:18
Benim oğlum 15 aylık normalde vücut ısısı hep o şekil doğduğundan beri hep kucağımda yatar halbuki bende şimdi gördüm bu bir sorun mu acaba ? Şuan a kadar bir sorun yaşamadım ama
G

Gülcan K.

25 Mart 2026 06:11
Tülay Ortakaya
Benim oğlum 15 aylık normalde vücut ısısı hep o şekil doğduğundan beri hep kucağımda yatar halbuki bende şimdi gördüm bu bir sorun mu acaba ? Şuan a kadar bir sorun yaşamadım ama
Bebekten bebeğe değişebilen ya da normal kabul edilebilen bir şey mi bu ben de bilmiyorum. Doktorumuza sorduğumda üzeri ince bile olsa o kadar düşmesini beklemeyiz dedi. 35.5 altı normal değil sanırım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir