Ateş Döküntü Göz Akıntısı

17 görüntüleme

N.

25 Kasım 2025 04:51
Hocam merhaba kızım 5.5 aylık cuma sabaha karlı ateşlendi kulaktan ateş ölçer kullanıyoruz. Hemen doktoruna götürdük. Bronşit olduğunu söyledi calpol kullanın sabah akşam dedi.ateşi yükselip iniyordu sürekli en son 39 dereceyi görünce doktorumuza da ulaşamayınca devlet çocuk hastanesine gittik bize 39 oldu ve 6 saat düşüremediniz öyle gelin dediler. Hastanede pandemi dönemi kullanılan tabancayla ölçtüler 37 çıktı ve bizi yolladılar.Döndük eve ama ateşi hala aynı şekilde bir artıyor bi azalıyordu.bu sırada alt iki dişimiz çıkıyordu. Dayanamadım bari diş ağrısını çekmesin çocuk dedim tetagil aldım verdim.gecemiz yine zorlu geçti sabah uyanınca yine tetagil verdim calpol de içirdim.ama kızımda yüzünde parmaklarında gövdesinde bacaklarında herr yerinde sanki kızamık gibi döküntüler çıkmaya başladı aniden kıp kırmızı oldu. Ateşi 39.3 olduğu gibi doktorunun çalıştığı düzcede tek olan özel hastaneye gittik. Doktoruna tabii tine ulaşamadık.orada yarım fitil yaptılar o ateşini düşürdü eve döndük. Akşama doğru tekrar ateşi 39 üstü olunca yeniden devletin çocuk hastanesine gittik. Avil dekort yaptılar bacaktan iğne ile. Saat orada beklememizi söylediler. daha sonra doktor gelip bunun alerjik olmadığını enfeksiyona bağlı olduğunu söylediler ve antibiyotik kullanmanıza gerek yok sık burnunu temizleyin besleyin ateşini kontrol halimde tutun dediler gözleri iltihaplanıyor diye tosbin %0.3 damla verdiler .eve döndüğümüzde ateşi düştü ana bu seferde 35lere düştü. Hipodermi yaşarmıyız korkusu başladı ama kontrol ederek bu sorunu da aştık.şimdi 5.güne başlıyoruz e aşırı göz kaşıntısı var.doktor sabah öğlen akşam damlatın dedi dün öğlen başladık 8 saat arayla 2 kez damlattım.gözlerini kaşımaktan dişlerini unuttu çocuğum ve sürekli kendini uyandırıyor.öksürük de başladı döküntüleri biraz geçti gibi oluyor ağladığı gibi geri geliyor. Ne yapacağımızı bilemez olduk. Düzcede doktor bulmak çok büyük problem hocam bi yol gösterin bize lütfen

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir