Ateş Artıyor

113 görüntüleme
G

Gamze Ş.

31 Mayıs 2026 02:29
Merhaba bebeğimin sabah ateşi var gibiydi ölçtüm 37,3 dü ne olur olmaz diye Calpol verdim akşam üstü 6-7 gibi tekrar ateşi çıktı 37,5 civarı tekrar ateş düşürücü verdim biraz da huysuzdu dişten şüphelenmiştim ama gördüğüm kadarıyla şişme var ama bi beyazlık felan göremedim fakat şimdi ateşi 38,7 lere kadar çıktı diş olsa bu kadar çıkmaz diye düşünüyorum zaten ama başka bir semptom da yok neden olabilir bebeğim 8 aylık destek lütfen
E

Eda P.

31 Mayıs 2026 04:34
Benim oğlumda 12 den beri ateşi var emzirirken bir den gözünü yukarıya kaldırıp bana abkti çığlık atı sanki ben annesi değilmişim gibi farklı korkunç bir şey görmüş gibi çığlık atı dedesi dayısı teyzesi hepsinin yanına gidiyor benim yanıma gelmiyor anlamıyorum havale falan mı geciriyor şu an dayısının kolunda uyudu ne yapacağımı bilmiyorum
E

Eda P.

31 Mayıs 2026 04:37
Lütfen bilen biri söyleyebilir mi ne yapmam gerek normal mi benden korkması
G

Gamze S.

31 Mayıs 2026 09:16
Gamze hanım büyük ihtimalle kulaktan gelen bir enfeksiyon çünkü ateş sürekli var diyorsunuz. Elinizde var ise iburamin ateş düşürücü veriniz. Büyük ihtimalle de zaten doktora götürseniz size onu verecek antibiyotikle beraber
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir