Ateş

60 görüntüleme
S

Sena F.

12 Temmuz 2026 00:14
2 yas erkek bebek gün içinde ateşi 37.8 den yukarı çıkmadı 17.00da calpol verdim şimdi de uyuyor guzel şekilde ama ateşi var 37.5 bisey yapmama gerek var mi takip haricinde ya hani güzelce uyuyor bilemedim ki ne yapmak lazım,genel durumu iyi hasta degildi enfeksiyonu vardı ondan dolayı antibiyotik vermişti doktor 5 gün oluyor 5 gün boyunca çıkmadı bugun çıktı
T

Tuba S. D. ..

12 Temmuz 2026 00:26
Benimde kızım aynı şeyleri [yaşadı.Ateş](yaşadı.Ateş) düşürücü verdiyseniz etkisi bir saatten az sürede [görülür.takip](görülür.takip) edin sadece üç saat sonra yine çıkarsa ve 38 üzeri olursa ben dolven vermiştim. Öyle atlattık. antibiyotik kullandık. Şükür iyi bugün.
S

Sena F.

12 Temmuz 2026 00:29
Ateşle birlikte 1 temmuzdan beri başlayan ayak ağrıları var üzerine basamıyor burda bir yorumda fmf şüphesi var yazılmıştı bende bebeğimden şüphelendim araştırdım bulgular aynı gibi umarım oyle bisey yoktur rabbim evlatlarımızı korusun
S

Sena F.

12 Temmuz 2026 00:29
Tuba Suna Değer
Benimde kızım aynı şeyleri [yaşadı.Ateş](yaşadı.Ateş) düşürücü verdiyseniz etkisi bir saatten az sürede [görülür.takip](görülür.takip) edin sadece üç saat sonra yine çıkarsa ve 38 üzeri olursa ben dolven vermiştim. Öyle atlattık. antibiyotik kullandık. Şükür iyi bugün.
Teşekkürler bu arada
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir