Ateş

107 görüntüleme
Z

Zelal Ç. ..

10 Haziran 2026 17:36
Çok salyası akıyor ateşi çıkıp indi hafif derecede sadece var şu anlık ama hiç durmuyor sadece ağlıyor ne yapmam lazım of 
F

Fatma Ö.

10 Haziran 2026 17:58
Diş çıkıyor olabilir kontrol ettiniz mi
Göktenur B.

Göktenur B.

10 Haziran 2026 19:30
Bugün 4 günümüz ilk 3 gün ateş vardı 37.5 larda hep kafası sıcaktı sadece dün saat 5 den sonra hiç ateş çıkmadı ama dün geceden beri sürekli ağlıyor ishal var birazda diş diye düşünüyorum bizde ama hiç durmuyor bende ne yapacağımı şaşırdım 10 dk keyfi oluyor sonra ağlıyor kucaktan inmiyor
M

Melike M.

10 Haziran 2026 20:16
Kaç aylık şuan? Yüksek ihtimalle diş bencede.Kafası sıcak olur kakası ishale dönük olur(tam anlamıyla ishal olmaz ama) ateşi 37.5-38.0 i geçmez.Uykudan ağlayarak uyanır.Eli sürekli ağızda ve salyası çok olur
Z

Zelal Ç. ..

10 Haziran 2026 20:39
Aynı bende böyleim ateş sadece şuan durdu o kadar insan ne yapacağını bilmiyor deneyimliler cevaplasa keşke
Z

Zelal Ç. ..

10 Haziran 2026 20:40
Ayy Melike hanım dediğiniz gibi şuan herşey mevcut teşekkür ederim ❤️
Z

Zelal Ç. ..

10 Haziran 2026 20:40
Ama ne yapmak gerekir tam bilmiyorum
Z

Zeynep N. İ.

10 Haziran 2026 20:41
Melike Molla
Kaç aylık şuan? Yüksek ihtimalle diş bencede.Kafası sıcak olur kakası ishale dönük olur(tam anlamıyla ishal olmaz ama) ateşi 37.5-38.0 i geçmez.Uykudan ağlayarak uyanır.Eli sürekli ağızda ve salyası çok olur
Melike Hanım 4.5 aylık benim kızımda, söylediklerinizi aynen yaşıyoruz, sadece ateşi takip etmedim, özellikle akşamüzeri elleri daha da ağzında ve gece sık uyanmaya başladı diş midir? Damaklarında belirti göremiyorum ama
M

Melike M.

10 Haziran 2026 20:48
Zeynep Nur İyi̇çi̇ftçi̇
Melike Hanım 4.5 aylık benim kızımda, söylediklerinizi aynen yaşıyoruz, sadece ateşi takip etmedim, özellikle akşamüzeri elleri daha da ağzında ve gece sık uyanmaya başladı diş midir? Damaklarında belirti göremiyorum ama
Damakta şuan yüzeye çıkmamış olsa bile diş etinin içinde diş kökü oluşup yükselmeye başladığı için rahatsız eder kaşınır ateşi çıkarır salya yapar ağrı yapar ve uyku [uyutmaz.bu](uyutmaz.bu) süre 2 haftada olabilir 2 ayda olabilir.Yani biraz genetikmiş.Biz bu şekilde 2 aya yakın çektik 7.5 aylıkken ilk dişimiz çıkmıştı
Z

Zeynep N. İ.

10 Haziran 2026 20:51
Melike Molla
Damakta şuan yüzeye çıkmamış olsa bile diş etinin içinde diş kökü oluşup yükselmeye başladığı için rahatsız eder kaşınır ateşi çıkarır salya yapar ağrı yapar ve uyku [uyutmaz.bu](uyutmaz.bu) süre 2 haftada olabilir 2 ayda olabilir.Yani biraz genetikmiş.Biz bu şekilde 2 aya yakın çektik 7.5 aylıkken ilk dişimiz çıkmıştı
Teşekkür ederim
M

Melike M.

10 Haziran 2026 20:52
Zelal Çelik
Ama ne yapmak gerekir tam bilmiyorum
Rica ederim.Yani benim oğlum sulu diş kaşıyıcıları hiç sevmedi.Ebebekten ikili diş kaşıyıcılar var mavi renkli silikon biri fırça şeklinde olan.Ondan almıştım onu severdi bi tek.Birde mutfaktayken hep soğuk havuç verirdim.Salatalık vermedim hiç.Zamanla Yumuşatıp yutabilir diye.Bi kere taze soğan vermiştim onu gevelerken en iç kısmı ağzına geldi boğulur diye korkuma onuda vermedim bir daha.Anne sütümden biraz biberona koyup ters çevirip buzlukta dondurdum biberona çorap geçirip eline verdim onu baya bi geveledi.Bu şekilde yani aklıma gelenler bunlar
s

sslslsl

10 Haziran 2026 21:16
buyuk ihtimalle disleri kasiniyordur bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama eger 3ayliksa tetagil kullanabilirsiniz en etkilisi o eczanelerde var

ben sulu dis kasiyicilari buzlukta donduruyorum buzlu halde veriyorum ona o da baya yatistiriyor ve eger atesi 38i gecmezse endiselenmenize gerek yok

havuc sogan verilmesini dogru bulmuyorum bogulma ihtimali yuksek oluyor onun yerine tahta kasik vs verilebilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir