Ateş

53 görüntüleme
M

Melike B. ..

11 Nisan 2026 04:56
Bebeğim 5 ay 20 günlük kuru öksürük vardı gündüz gece de koltuk altından olcuyorum 37.2 çıkıyor ama alnına dokundugumda sıcak ateşi varmış gibi geliyor
İ

İrem K.

11 Nisan 2026 12:08
37 olunca zaten baya sıcak hissediliyor sen iki kol altından da ölç ben genelde kol altı 38 olunca calpol veriyorum
M

Melike B. ..

11 Nisan 2026 12:09

İrem Kıvrak

37 olunca zaten baya sıcak hissediliyor sen iki kol altından da ölç ben genelde kol altı 38 olunca calpol veriyorum

Burun akıntısı ve öksürük var kuru öksürüyor ne yapmamı tavsiye edersiniz peki 😞
B

Büşra T.

11 Nisan 2026 12:11
İzotonik ile bol bol burun açma ; kuru öksürük içinde izotonikli soğuk buhar yapılabilir ; iyi geliyor .
M

Melike B. ..

11 Nisan 2026 12:13

Büşra Tombul

İzotonik ile bol bol burun açma ; kuru öksürük içinde izotonikli soğuk buhar yapılabilir ; iyi geliyor .

Hemen deneyim
İ

İrem K.

11 Nisan 2026 12:18
Ben burnu akınca günde 10 kereye yakın temizliyorum bebeğinin kafasını öne ey enjektörle iki delikten de sık. Sonra kalanları da çek. Gün içinde de aralarda nebül elinde oluyor zaten hem oynuyor hem buhar alıyor ciğerlerine inmeden toparlarsın dikkat edersen inşallah
M

Melike B. ..

11 Nisan 2026 12:25

İrem Kıvrak

Ben burnu akınca günde 10 kereye yakın temizliyorum bebeğinin kafasını öne ey enjektörle iki delikten de sık. Sonra kalanları da çek. Gün içinde de aralarda nebül elinde oluyor zaten hem oynuyor hem buhar alıyor ciğerlerine inmeden toparlarsın dikkat edersen inşallah

İçine serum fizyolojik katarak hava vereceğim değil mi
İ

İrem K.

11 Nisan 2026 12:35

Melike Bolatcık

İçine serum fizyolojik katarak hava vereceğim değil mi

Evet, ilaç koymayın doktor yazmadıkça. Eczaneden izotonik alın uzun süre gidiyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir