Ateş !!
76 görüntüleme
K
Kübra N. B. ..
10 Nisan 2026 21:57
17 aylık bebeğim iki gündür ateşleniyor. Gündüz kulak içi en son 39.5 çıktı calpol verdim. Şurup verince ateşi düşüyor ama şurubun etkisi geçince ateş yine çıkmaya başlıyor. Kulak içi genelde 38.0, 38.5, 39.0 çıkıyor. Alnı en fazla 38.0 çıkıyor. Ateşi normal çıktığında bile alnı sıcak oluyor. Keyfi, neşesi yerinde. Burnu tıkalı değil, öksürük vs yok. Sadece ateş var. Gece emmesini kestim [4.günümüzdü](4.günümüzdü) bugün. Gündüzleri emziriyorum. Bununla alakalı bir ateş söz konusu olamaz değil mi ? İdrar enfeksiyonu mu var acaba. Acile götüreyim mi hocam yoksa bu şekilde devam ederse pazartesi polikliniğe mi gitmeliyim. Ne yapmalıyım. Teşekkür ederim şimdiden
H
Hilal D.
11 Nisan 2026 01:19
Bizdede bugün aynı şikayetler var isal kusma yok grip degil keyfi yerinde ama ateş var dediğiniz gibi şurup verince ateş gidiyor ama etkisi geçince tekrar kulak baş ateşleri farklı napıcam bende şaşırdım kızım29 aylık benimde
K
Kübra N. B. ..
11 Nisan 2026 11:40
Bizdede bugün aynı şikayetler var isal kusma yok grip degil keyfi yerinde ama ateş var dediğiniz gibi şurup verince ateş gidiyor ama etkisi geçince tekrar kulak baş ateşleri farklı napıcam bende şaşırdım kızım29 aylık benimde
H
Hilal D.
11 Nisan 2026 12:24
Çok geçmiş olsun bizimki diş ten oldu sanırım iyleştik sabah ama emziriyorsanız antibiyotik kullanmayın lütfen