Ateş

89 görüntüleme
A

Arzu ..

4 Nisan 2026 00:40
Bebeğim bir yaşında dünden beri ateşi var. İlaç veriyordum birqz iyi oluyordu. Fakat dün gece kustu ve ateşi 37.5 in altna inmiyor nerdeyse. İLaca fitile rağmen sürekli böyle. Dün gece acile gittik serum verdi sadece. Bugün de tüm gün ateşi vardı. İnatçı bir ateşle karşı karşıyayız ve endişeliyiz. Yaşayan var mj bu durumu @Ai Asistan
Elif T.

Elif T.

4 Nisan 2026 00:41
Merhaba ateşi nereden neyle ölçüyorsunuz ve bebeğiniz kaç aylık?
B

Buse C.

4 Nisan 2026 00:43
11 aylık 1 buçuk haftadır öksürük ve burun akıntısı var. Doktor antibiyotik verdi hala aynı devam ediyo şikayetler ne yapılmalı ya?
A

Arzu ..

4 Nisan 2026 00:43
Koltuk altından ve alından ölçüyorum. İkisinden de bakıyorum. Koltuk altından çoğu zaman bırakmıyor ağlıyor, öyle olunca alından ölçüyorum
A

Arzu ..

4 Nisan 2026 00:44
Buse Cakmak
11 aylık 1 buçuk haftadır öksürük ve burun akıntısı var. Doktor antibiyotik verdi hala aynı devam ediyo şikayetler ne yapılmalı ya?
Bizde boğaz enfeksiyonu var fakat antibiyotik vermedi doktor. Sadece ateş için fitil ve şurup
R

Rabia Y. ..

4 Nisan 2026 00:48
Koltuk altına diz içine ılık nemli bezler koyun sık sık değiştirin ve öksürük için ayak altına bir bezin içine sarımsağı ince dilimler halinde koyun bezi kapatın ayağın altına koyun çorap giydirin sarımsak oynamasın nefesini açmada öksürük kesmede birebir ateşi de düşürecektir sadece sarımsak ayaka temas etmesin ince bir bezin arasında olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir