Ateş
74 görüntüleme
İ
İrem K.
3 Nisan 2026 19:05
Bebeğimin 6 gün önce vucudunda kızarıklıklar çıktı ben alerji sandım 2 gündür de ateşi 37.5 oldu gün içinde calpol verdim 3-4 kez hep 37 de kaldı altına düşmedi bugün vermedim 3. Gün ve 38.5 oldu ne yapmalıyım siz hemen acile gidiyor musunuz gece de 1dk uyumadı sabah 6 da uyuyup 9 da uyandı gündüz uykusunu da 20 dk yapabildi 10 aylık 8 kg kız

Sibel Y.
3 Nisan 2026 20:10
Bebek aşırı huzursuz beslenmesi kötüyse mutlaka bir doktor görmeli,inatçı düşmeyen ateşler bir soruna işaret eder
M
Merve Ç.
3 Nisan 2026 20:22
Şuan benim bebeğimde hasta dünden beri ateşli gece acile gittik boğazında enfeksiyon var dedi antibiyotik yazdı ama halen ateşi çıkıp duruyor elleri ayakları soğuk pedinden ve calpol veriyorum yinede aşırı düşmüyor 38.2 de kayıp duruyor tekrardan gitmem lazım mı acile tedirginim ne yapacağımı bilemedim
İ
İrem K.
3 Nisan 2026 20:25
Şuan benim bebeğimde hasta dünden beri ateşli gece acile gittik boğazında enfeksiyon var dedi antibiyotik yazdı ama halen ateşi çıkıp duruyor elleri ayakları soğuk pedinden ve calpol veriyorum yinede aşırı düşmüyor 38.2 de kayıp duruyor tekrardan gitmem lazım mı acile tedirginim ne yapacağımı bilemedim
İ
İrem K.
3 Nisan 2026 20:26
Bebek aşırı huzursuz beslenmesi kötüyse mutlaka bir doktor görmeli,inatçı düşmeyen ateşler bir soruna işaret eder
M
Merve Ç.
3 Nisan 2026 20:31
Antibiyotikten de düşmüyorsa virüstür belki Allah yavrularımıza şifalar versin

Sibel Y.
3 Nisan 2026 20:32

Sibel Y.
3 Nisan 2026 20:34
Çok kötü değil ama ateşin 3 gün sürmesini bilemiyorum neden
M
Merve Ç.
3 Nisan 2026 20:36
Kullandığı ilaçlardan dolayı eli ayağı soğuk oluyor antibiyotik boğaz enfeksiyonunda bir hafta içerisinde iyileştiriyor ılık bir bezle sürekli ateşi kontrol edin bebeği çok kalın giydirmeyin ayaklarımdaki çorabı çıkarmayın bi kaç gün daha takip edin düşmezse tekrar gidin doktora
Yükleniyor...