Ateş

72 görüntüleme
E

Eda ..

29 Mart 2026 18:01
Cuma sabah ateşi başladı bugün 3. Gün hala ateşi çıkıyor 38.9 u gördüm en yüksek. Öksürük burun akıntısı yok. Ateşlendiğinde huzursuzluğu oluyor ılık duş, temiz hava gibi seçenekleri yapıyorum son çare ateş düşürücü veriyorum. Doktora gitmeli miyim? Yoksa evde beklemeli miyim?
E

Eda ..

29 Mart 2026 19:59
Bu arada detay vermemişim 20 aylık erkek bebek
M

Melike M.

29 Mart 2026 20:19
Bence gitmelisiniz.Doktorlar 3 gün geçmeyen ateş durumlarında kan tahlili yapmaları gerektiğini söylüyorlar.Enfeksiyon falan kaptıysa ona göre bir tedavi uygulanır.Diye düşünüyorum ben.Ben olsam giderdim yani
E

Eda ..

29 Mart 2026 21:06
Melike Molla
Bence gitmelisiniz.Doktorlar 3 gün geçmeyen ateş durumlarında kan tahlili yapmaları gerektiğini söylüyorlar.Enfeksiyon falan kaptıysa ona göre bir tedavi uygulanır.Diye düşünüyorum ben.Ben olsam giderdim yani
Teşekkür ediyorum. Yarına randevu aldım sabah ne olur ne olmaz diye. Öğlen 3 den beri çıkmadı bir daha ateşi çok şükür
M

Melike M.

29 Mart 2026 22:34
Rica ederim.Belki basit bi üşütmedir içinizi ferah tutun yinede götürün tabi içiniz rahat etsin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir