Ates

106 görüntüleme
H

Hande ..

23 Şubat 2026 22:03
Bebeğim 9 aylık 2 gündür ateşi var calpol ile düşüyor ama etkisi geçince yine çıkıyor öksürük burun akıntısı yok acile bugün gittim idrar tahlili yaptılar temiz çıktı sebebi ne olabilir diş cikarmada 39 dereceye kadar ateş ciksr mi?
Betül �.

Betül ..

23 Şubat 2026 22:58
Dişin o kadar ateş yapacağını zannetmiyorum.Dirençli bir ateş söz konusu muhtemelen.Ya influenza ya rsv ve diğer virüs çeşitleri yada kanda Crp yüksekliği var.
M

Merve Ç.

23 Şubat 2026 23:40
Bende de aynı durum oldu anlattıklarınızla. Bütün tahlilleri crp dahil temiz çıktı. 2 gün sonra dişi patladı. Açıkçası bende 39 olunca diş değildir artık diye düşünmüştüm ama dişmiş ve kendi kendine geçti diş çıkınca ateş.
H

Hande ..

24 Şubat 2026 10:41

Betül 🧸

Dişin o kadar ateş yapacağını zannetmiyorum.Dirençli bir ateş söz konusu muhtemelen.Ya influenza ya rsv ve diğer virüs çeşitleri yada kanda Crp yüksekliği var.

Teşekkürler 🙏🏼Kan tahlili yapmadılar diğer ama tahliller temiz çıkmıştı
H

Hande ..

24 Şubat 2026 10:41

Merve Çiçek

Bende de aynı durum oldu anlattıklarınızla. Bütün tahlilleri crp dahil temiz çıktı. 2 gün sonra dişi patladı. Açıkçası bende 39 olunca diş değildir artık diye düşünmüştüm ama dişmiş ve kendi kendine geçti diş çıkınca ateş.

Teşekkürler 🙏🏼 umarım distir
M

Merve Ç.

24 Şubat 2026 14:50

Hande

Teşekkürler  umarım distir

Umarım. Çok geçmiş olsun gözlemlemeye devam edin iç güdülerinize güvenin 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir