Ateş
102 görüntüleme
R
Ravza N. E. ..
12 Şubat 2026 23:07
3 buçuk yaşındaki oğlum ateş 39 ve öksürük var calpol veriyorum düşüyor sonra tekrar yükseliyor ne yapabilirim

Betül ..
12 Şubat 2026 23:22
Dolven verin 1,5 ölçek 6 saat arayla bizde 3,5 yaşındayız doktor önerisi ile kullandık ama dirençli bir ateşi varsa muhakkak doktora götürün ilerlemeden
A
Arzu.G
12 Şubat 2026 23:39
Ev derecesini 22den yüksek yapmayın ince giydirin bol su içirin dolven ve calpol dönüşümlü kullanın 4-6 saat arayla . hala ateş direnç gösteriyor bilinç kaybı tepkisizlik aşırı halsizlik nabiz yükselmesi olursa direkt acile gidin .varsa buhar verin burnunu serumla temizleyip sırtına patpat yapın aspiratorle çekin eğer doluysa burnu geniz akıntısı öksürüğü artırır. Ayaklarının altına çörekotu yağı udi hindi yağı sürebilirsiniz ateşini alır enfeksiyona da iyi gelir .ben çörekotu yağını balla karıştırıp veririm balgamina falan iyi geliyor .tavuk suyu çorbası et suyu çorbası yapın içine sarımsak zencefil ezin zerdeçal koyun bu da çok şifalı oluyor doktor bir annenin paylaşımından görmüştüm her hastalık hissinde yaparım
A
Arzu.G
12 Şubat 2026 23:40
Bir de tüm bunları yaparken ya Şafii zikri çekerim ben hep.Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun
A
Aslıhan I.
13 Şubat 2026 01:31
Benimde 2 yaşında kızım 38 ateş ayakları soğuk uyurken nefesini verirken zorlanıyor ne yapmalıyım yarın sabah doktora gideceğiz bu gece için endişeleniyorum
A
Arzu.G
13 Şubat 2026 04:39
Benimde 2 yaşında kızım 38 ateş ayakları soğuk uyurken nefesini verirken zorlanıyor ne yapmalıyım yarın sabah doktora gideceğiz bu gece için endişeleniyorum