Ateş
110 görüntüleme
E
Esra N. D. ..
31 Ocak 2026 00:16
Kızımın iki gün üst üste ateşe çıktı doktora götürdüm ateşi çıkınca çok halsiz oldu boğazında birşey olmadığını söyledi antibiyotik yazmış ama ateş düşürücülere beraber antibiyotiği vermedim kızıma akşam yine ateşlendi çok huzursuzlandı yine acile götürdük çocuk acile antibiyotiğe başlamamızı söyledi sadece ciğerlerini dinledi ağzına hiç bakmadı bile daha kötüye gidecek diye antibiyotiğe başladım ama 2 günden Bidaha ateşi olmadı ama öksürük başladı bugün 7dinci günümüz öksürük hala var balgamlı şekilde antibiyotiği bırakmalımıyım devam mı etmeliyim hocam
D
Derya A.
31 Ocak 2026 01:29
Benim kızım bu günle 3gün olacak yüksek dirençli ateş 39.5 40 ciğerler temiz sadece ateş düşürücü verdiler her gün de hastaneye götürdük. Neye göre antibiyotik verildi ki
E
Esra N. D. ..
31 Ocak 2026 08:33
Benim kızım bu günle 3gün olacak yüksek dirençli ateş 39.5 40 ciğerler temiz sadece ateş düşürücü verdiler her gün de hastaneye götürdük. Neye göre antibiyotik verildi ki

Ayşe V. ..
31 Ocak 2026 20:12
Kulak enfeksiyonu olmuş olabilir mi kızımda şuan hasta 3 gün ateşlendi antibiyotik olmadan geçmiyormus 3 gündür kullanıyoruz ateş düştü şimdi de burun akıntısı öksürük var belki bu nedenle yazmış olabilir
E
Esra N. D. ..
31 Ocak 2026 20:44
Kulak enfeksiyonu olmuş olabilir mi kızımda şuan hasta 3 gün ateşlendi antibiyotik olmadan geçmiyormus 3 gündür kullanıyoruz ateş düştü şimdi de burun akıntısı öksürük var belki bu nedenle yazmış olabilir

Ayşe V. ..
31 Ocak 2026 20:47
Kulağını fln hiç muane etmediler ama 🤦🏻♀️ dün 7 inci gündü bugün vermedim antibiyotiği bende öksürük var tek tük ama dut çayı fln veriyorum