Ateş

39 görüntüleme
H

Handan B.

20 Ocak 2026 10:27
Merhaba

Bebegim 10 aylik ve yaklaşık 3 gündür bebegim ara ara ateşleniyor surup veriyorum etkisi geçiyor yine ateşleniyor hastaneye götürdüm kan ve sürüntü testi aldılar hepsi temiz çıktı crp de bakıldı oda temizmiş dis olabilir dedi dotkor dis boyle inatçı qtes yapar mi bu gun atesi yuksek olmamakla beraber var hala biraz ara ara cikiyor ne yapmalıyım
Betül �.

Betül ..

20 Ocak 2026 10:31
Dolven verebilirsiniz.Bizimde ara ara yükseliyor ama dirençli değil doktorumuz eğer direnç olursa ve halsizlik de eklenirse virüs olacağını söyledi.
H

Handan B.

20 Ocak 2026 10:32
Halsiz degil bebegim iştahı da yerinde surup veriyorum zaten içtikten sonra bir kac saat rahatlıyor ama dis boyle ateş yapiyomuymus ust dişleri zor cikicak galiba alt 2 disj cikti biyle olmamıştı hic
M

Melike Ö.

20 Ocak 2026 11:07
Diş ateşi genelde uzun sürüyo ama 38 in üstüne çıkmıyo eğer 38 i geçerse bi sıkıntı vardır bide ishal eşlik ediyo çoğu zaman
H

Handan B.

20 Ocak 2026 11:15

Melike Özkan

Diş ateşi genelde uzun sürüyo ama 38 in üstüne çıkmıyo eğer 38 i geçerse bi sıkıntı vardır bide ishal eşlik ediyo çoğu zaman

En fazla 38.3 oldu doktora da söyledim bunu distir baska bisehi yok dedi de merak ettim bende
M

Melike Ö.

20 Ocak 2026 11:16
Bencede diştir ozaman paniklemeyin her seferinde şurupta içirmeyin bence banyo yaptırın oda düşürür ateşini

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir