Ateş

218 görüntüleme
Y

Yeşim Ö.

14 Ocak 2026 13:06
1 haftadır geçmeyen ateş şakaklarda alında 37.5 koltuk altı 36.5 ateş diş sandım geçmeyince hastameye gittim doktor ateş düşürücü ve influenza için şurup verdi kullanıyoruz ateşi alında yine aynı
C

Cansu K.

29 Ocak 2026 08:54
Merhabala umarım geçmiştir iyidir yavrunuz, benim çocuğumda öyle 3 gündür ateşi var 37.5 civarı ateş düşürücüyle düşüyor etkisi geçince yine çıkıyor gibi oluyor halsizlik başlıyor falan siz ne yaptınız acaba doktor ne dedi
B

Betüllll

2 Şubat 2026 22:10

Cansu Kaya

Merhabala umarım geçmiştir iyidir yavrunuz, benim çocuğumda öyle 3 gündür ateşi var 37.5 civarı ateş düşürücüyle düşüyor etkisi geçince yine çıkıyor gibi oluyor halsizlik başlıyor falan siz ne yaptınız acaba doktor ne dedi

bizim de ateş var sadece siz gittiniz mi acaba doktora ne dediler ilaç içince geçiyor ateşi etkisini yitirince aynı
Y

Yeşim Ö.

2 Şubat 2026 22:15
Bizim sadece şakaklarda vardı doktor huzursuzluğu yoksa korkmayın dedi şuan iyi çok şükür
ayşe

ayşe

3 Şubat 2026 11:50
Ben de koltuk altından olcuyorum 3 gündür 37 38 çıkıyor bugünde dusmezse yarın kan tahlili idrar tahlili yapalım dedi doktorumuz
C

Cansu K.

4 Şubat 2026 22:17
Ben götürmedim doktora, ateş düşürücüyle 3 gün boyunca ara ara yükselince verdim sonra düzeldi bol sıvı vermeye çalıştım ama iştahı falan kapandı baya geçmiş olsun hepimize

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir