Ateş

91 görüntüleme
S

Selda t. ..

7 Ağustos 2025 21:10
Arkadaşlar oğlum 22 ay olmak üzere . Kolay kolay ateşlenen,hastalanan bir Bebek değil fakat zaman zaman grip olduğunda vs ateşi 37.3 -37.5 civarında oluyor.37 nin endişelenecek bi ateş olmadığını biliyorum fakat oğlum cayır cayır yanıyor.şuanda ishal yok burun akıntısı yok ateşi 37.4 inanılmaz huzursuz ateş düşürücü veriyorum normale dönünce kendine geliyor sonra tekrar başlıyor duş aldırıyorum biraz kendine geliyor sonra tekrar başlıyor.sanki ateşi 39 40 derece gibi bi Tavrı var niye böyle oluyor sizce ne yapmam lazım
Ş

Şeyda B.

7 Ağustos 2025 21:29
Oğlunuzun bence ateşe toleransı az çünkü bende öyleyim ateşim 37,5olsun gözlerimi açamam yanar adeta hatta halüsinasyon görürüm ateşli hastalık çok şükür geçirmemişim bende küçükken belki de ondandır o yüzden 37,5olmadan parol içerim
S

Selda t. ..

7 Ağustos 2025 21:32
Aynen şeyda hanım 37.5 olunca bakışları bile değişiyor bir taraftan ilaç vermek istemiyorum bi taraftan ödüm kopuyor birşey olur mu diye
Esra D.

Esra D.

7 Ağustos 2025 21:41
Merhaba geçtğmz hafta yaşadık böyle bi durum ölçüyorum 37.2 - 36.8 civarları ama çocuk yanıyor vücudu sanki. Hafifte öksürüğü vardı doktorumza gttk boğazları çok kızarık dedi ilaç yazdı öksürük şurubu bağışıklık için umca, boğaz spreyi fln şükür 2 günde toparladı. Zatürreden 10 gün yatış yaptğmz için daha önce ufak bi ateş öksürükte hemen doktora gidiyoruz. Sizde bi muayneye götürün bnce bişey yoksa bile içinz rahat eder en azından
S

Selda t. ..

7 Ağustos 2025 21:54
Geçmiş olsun Esra hanım sizede.Rabbim hepimizin evladını korusun.aynı Benimkide 36.8 de yanıyor huzursuzlanıyor. Yarın ilk işim hastaneye götürmek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir