Ateş

147 görüntüleme
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

28 Temmuz 2025 17:59
Merhaba, kızım 4aylık. Bugün sabahtan beri ateşi yüksek seyrediyor. Kulaktan 38.6yı gördük. Ilık duş fayda etmedi. Biraz önce calpol verdim. Sadece bezle duruyor tüm gün. Ateş yanında hiçbir sıkıntısı yok.Huzursuz da değil. Yarın 4aylık aşımızı yaptıracaktık. Sizce yaptırmalı mıyım yoksa öncesinde muayene mi ettirmeliyim? Kız bebek olduğu için idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye düşündüm ama idrarında koku da yok.neler yapabilirim
S

Semanur Ş.

28 Temmuz 2025 18:07
İdrarında koku olmaması sizi yanıltmasın benim bebeğimdede ne idrar da koku vardı nede idrarın rengi koyuydu. Çişini normal şekilde yapıyordu ama ateşi vardı 2 gün takip ettim geçmeyince çocuk acile gitmiştik testlerle anlaşıldı enfeksiyon olduğu. Siz önce bir acile veya çocuk doktoruna gidin enfeksiyonsa ki enfeksiyondur muhtemelen ateş ondan dolayı oluyor genelde antibiyotik başlar fazla ilerlemeden
B

Bahar K.

28 Temmuz 2025 18:18
Ateşi olan bebeğe genelde aşı yapılmaz doktorunuza söyleyin
Ş

Şeyda B.

28 Temmuz 2025 18:20
Yüksek ateş enfeksiyon varlığı ihtimalini düşündürür hele hele 6 aydan küçük bebeklerde siz bol bol emzirin ılık bezlerle kompres yapın ve bence muhakkak çocuk hekimine muayene ettirin aşısını ilerleyen tarihe erteleyin
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

28 Temmuz 2025 20:05
Çok teşekkür ederim hepinize. Haklısınız enfeksiyon olabilir, önce doktora götürmemde fayda var
Z

Zeynep A.

28 Temmuz 2025 22:23
Aynı şekilde bizde 2 gün önce sadece yüksek ateş ile doktora gittik bende sizin gibi idrar enfeksiyonundan şüphelenmiştim 40 dereceyi gördük calpol veriyorum 45 dk içinde ateşi düşüyor maksimum 3 4 saat sonra yeniden ateş 39 40 derece oluyordu devlet acilinde anlayamadılar soluğu özelde aldık ve doktor sürüntü istedi virüsten şüphelendi ve şüphesi doğruydu şaşırtıcı bir şekilde covid pozitif
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

29 Temmuz 2025 18:40
Başka hiçbir şikayeti yokken mi covid pozitif çıktı 😮 çok şaşkınım yani ateş dışında bir şey olmayıp covid çıkmasına. Bizden istemediler yani idrar istediler hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı bizde. Size de çok geçmiş olsun
Z

Zeynep A.

30 Temmuz 2025 21:01
Evet sadece yüksek ateş oldu başka şikayet yoktu bu ara çocuklarda aşırı covid salgını varmış doktor covid dediğinde şaşırdık ve niye şaşırıyorsunuz günde en az 2 3 tane böyle vaka geliyor sadece test yapmıyorlar dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir