Atak mı Diş mi 8 Ay

82 görüntüleme
M

Merve

27 Mart 2026 16:57
Bebeğim 8 aylık oldu 1 haftadır gündüz uykuları perişan halde uyumak istemiyor çok uykusu olduğu halde çığlık kıyamet ne sallanmak istiyor ne de kucak hiç dişi çıkmadı henüz diş mi yoksa bu dönemde bi atak mı başına gelen var mı ne yapabilirim
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

27 Mart 2026 17:47
Muhtemelen dişi çıkacak bu ara bizim ki de aynı şekilde patladı hatta geçen gün rahatladı biraz şimdi diğeri gelecek gibi gene kötü, zeytinyag karanfil karışımı çok iyi geliyor uykulardan önce sürüyorum. Genelde diş ağrısına yönelik işler yapıyorum tetagil gibi sakinleştiriyor biraz. Bir de soğuk meyve veriyorum püre içinde
M

Merve

27 Mart 2026 17:51
Ülkü Asena Benli
Muhtemelen dişi çıkacak bu ara bizim ki de aynı şekilde patladı hatta geçen gün rahatladı biraz şimdi diğeri gelecek gibi gene kötü, zeytinyag karanfil karışımı çok iyi geliyor uykulardan önce sürüyorum. Genelde diş ağrısına yönelik işler yapıyorum tetagil gibi sakinleştiriyor biraz. Bir de soğuk meyve veriyorum püre içinde
ayy umarım bir an önce patlatır bizimki de doktor 15 gün önce kontrolde bakınca kızarmış ama ne zaman çıkar belli olmaz dedi hala bekliyoruz 🤷🏻♀️ bende tetagil veriyorum günde kaç kere veriyorsunuz acaba.. bir de soğuk uygulamalar dişin çıkmasını geciktiriyormuş diye duydum ne kadar doğru acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir