Atak Haftası
103 görüntüleme
M
Merve D. ..
24 Aralık 2025 18:13
Sekiz haftalık bebeğim durduk yere ağlama krizlerine giriyor . ciddi bi memevr biberon reddi yaşıyoruz. Atak haftasında olduğu için midir . öyleyse ne kadar sürer bu süreç ne yapmalıyım
A
Ayşe Ş. ..
24 Aralık 2025 18:22
Merve hanım merhaba. Daha çok yenisiniz. Destek olacak birileri varsa bol bol dinlenin. Atak bitiyor, gaz başlıyor, gaz bitiyor, diş başlıyor. 7.5 - 8 aylık oldu bitmiyor hiç. Ben yanlız bakıyorum biri varsa destek olacak ara ara çağırın. Birde krizler belli saatlerde mesela akşam üzeri falan ise doktora yazın gaz kolik olabilir.
M
Merve D. ..
24 Aralık 2025 18:27
Merhabalar Ayşe hanım. Son birkaç gündür uyanık olduğu her an neredeyse ağlıyor. Emme durumu da sıkıntılı olduğu için aç da kalıyor sanırım. Ama ne yaparsam yapayım yemiyor
B
Bedia
24 Aralık 2025 21:42
Merve hanım bende aynı durumdayım daha yeni 8.haftaya girdik pazartesi aşı oldu Onunda etkisi var sanırım emmek istiyor ama kıvranıyorda memede anlamadım durduk yere ağlıyor özellikle akşam oluyor 5-10 dakika uyuyor atak haftasıyla mı alakalı bilemedim
M
Merve D. ..
25 Aralık 2025 19:33
Dünden beri hiçbir şey yemedi . kaşıkla vermeyi denedik onu da reddediyor . sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Biberon mu değişmeliyim