Atak Haftası

103 görüntüleme
M

Merve D. ..

24 Aralık 2025 18:13
Sekiz haftalık bebeğim durduk yere ağlama krizlerine giriyor . ciddi bi memevr biberon reddi yaşıyoruz. Atak haftasında olduğu için midir . öyleyse ne kadar sürer bu süreç ne yapmalıyım
A

Ayşe Ş. ..

24 Aralık 2025 18:22
Merve hanım merhaba. Daha çok yenisiniz. Destek olacak birileri varsa bol bol dinlenin. Atak bitiyor, gaz başlıyor, gaz bitiyor, diş başlıyor. 7.5 - 8 aylık oldu bitmiyor hiç. Ben yanlız bakıyorum biri varsa destek olacak ara ara çağırın. Birde krizler belli saatlerde mesela akşam üzeri falan ise doktora yazın gaz kolik olabilir.
M

Merve D. ..

24 Aralık 2025 18:27
Merhabalar Ayşe hanım. Son birkaç gündür uyanık olduğu her an neredeyse ağlıyor. Emme durumu da sıkıntılı olduğu için aç da kalıyor sanırım. Ama ne yaparsam yapayım yemiyor
B

Bedia

24 Aralık 2025 21:42
Merve hanım bende aynı durumdayım daha yeni 8.haftaya girdik pazartesi aşı oldu Onunda etkisi var sanırım emmek istiyor ama kıvranıyorda memede anlamadım durduk yere ağlıyor özellikle akşam oluyor 5-10 dakika uyuyor atak haftasıyla mı alakalı bilemedim
M

Merve D. ..

25 Aralık 2025 19:33
Dünden beri hiçbir şey yemedi . kaşıkla vermeyi denedik onu da reddediyor . sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Biberon mu değişmeliyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir