Atak Dönemi Ne Yapmam Lazım
183 görüntüleme
A
Ayşe H. B.
24 Haziran 2026 10:28
Kızlar 4 ay 18 günlük bebeğim [(19.hafta)]((19.hafta)) memede omuzda uyuyor. Yatağına koyuyorum feryat figan. Dün gece yanımda uyudu onda da saatte bir uyandı. Bu şekilde uykuları alışkanlık olur diye korkuyorum. Hiçbir şey yapamıyorum ne iş ne kahvaltı ne yemek. Wc ye bile gidemiyorum bazen. Ne yapmak lazım bir akıl lütfen 😔

Hatice E.
Premium Üye
24 Haziran 2026 10:41
Merhaba, 18. Haftadayız geçen haftadan beri inanılmaz huzursuz gece uykularında sorun yok ancak gündüz uykularında bende sorun yaşıyorum az önce kucağımda uyudu tam uyumadan beşiğine koydum siz demir damlasına başladınız mı? Ben ondan olduğunu düşünüyorum özellikle huzursuzluğunun. gaz ve kaka sorunu hiç yaşamadık verdiğimden beri yaşıyoruz bugün vermedim düne göre daha iyi huzursuzluk açısından olmadı doktora danışacağım markayı değiştireceğim.Eğer atak isede sabır gerekiyor açıkçası ben şuan içşn sakin kalmaya çalışıyorum Osman hocam atakların olmadığını gelişim, dış dünyaya adaptasyon veya altta bir neden yattığını söylüyor hep sizde bir gözlemleyin bakalım.
A
Ayşe H. B.
24 Haziran 2026 10:46
Merhaba, 18. Haftadayız geçen haftadan beri inanılmaz huzursuz gece uykularında sorun yok ancak gündüz uykularında bende sorun yaşıyorum az önce kucağımda uyudu tam uyumadan beşiğine koydum siz demir damlasına başladınız mı? Ben ondan olduğunu düşünüyorum özellikle huzursuzluğunun. gaz ve kaka sorunu hiç yaşamadık verdiğimden beri yaşıyoruz bugün vermedim düne göre daha iyi huzursuzluk açısından olmadı doktora danışacağım markayı değiştireceğim.Eğer atak isede sabır gerekiyor açıkçası ben şuan içşn sakin kalmaya çalışıyorum Osman hocam atakların olmadığını gelişim, dış dünyaya adaptasyon veya altta bir neden yattığını söylüyor hep sizde bir gözlemleyin bakalım.

Hatice E.
Premium Üye
24 Haziran 2026 11:12
Demir kullanmaya başladım evet Oceon ın kullanıyorum. Atak değil dış dünyaya adaptasyonsa da baya zorlanıyor demek ki yavrum. Ve ben de bu süreçte çok zorlanıyorum. 15 gün sonra doğum iznim bitiyor nasıl bırakıp giderim bu bebişi. Bunu da düşününce üzülüyorum. Her şey o kadar karışık geliyor ki bazen
A
Ayşe H. B.
24 Haziran 2026 11:26
Bizde ocean kullanıyoruz bizim o yüzden sanırım. Evet algıları açıldı gün içinde aktivite yaptırmakta zor artık yapıcak birşey bulamıyorum bazen tıkanıyorum beşiğinde dönüncelere bakıyor ozamanda vijdan yapıyorum :( ben ağustos başı döneceğim inanın nasıl bırakıp gidicem çok zormuş. Biraz salmak gerekiyor nitekim onlar için çalışıyoruz çok karamsar olmayın sizde bir bakıcaz büyümüşler 🌸🙏🏻
Yükleniyor...