Astım mı Allerji mi ?
92 görüntüleme
Z
Zahide Ç.
20 Mart 2026 07:52
Bebeğim 9 aylık 1 kez bronşiolit 1 kez bronkopnömoni geçirdi en ufak şeyde hırıltı başlıyor ve ciğerine iniyor. Allerjiye yönlendirildik deri testinde bişey çıkmadı kan testinde de değerler sadece hafif oynak . Çok dikkat ediyorum sürekli hava aldırıyorum ama böyle sürekli hırıltı halindeyiz
E
Eliff
20 Mart 2026 08:27
Burun temizliği yapıyor musun
R
Rana A.
20 Mart 2026 11:28
Benim çocuğumda astim tanısı konuldu bizde alarji testi yaptık ter testi göğüs hastalıkları baktı bir şey çıkmadı ama en ufak grip de oksurege çevirip ciğere iniyor
Z
Zahide Ç.
20 Mart 2026 11:29
Burun temizliği yapıyor musun
Z
Zahide Ç.
20 Mart 2026 11:30
Benim çocuğumda astim tanısı konuldu bizde alarji testi yaptık ter testi göğüs hastalıkları baktı bir şey çıkmadı ama en ufak grip de oksurege çevirip ciğere iniyor

Özlem S.
20 Mart 2026 12:32
Oğlum 6 aylık şuan, 20 günlükten beri hırıltısı vardı bir sürü doktora götürdük en son bir doktor gırtlak ucunda hafif yumuşama var sorun değil demişti sık sık burun temizliği ve serum suyu ile buhar verin dedi ve zaditen damla verdi
Z
Zahide Ç.
20 Mart 2026 20:12
Oğlum 6 aylık şuan, 20 günlükten beri hırıltısı vardı bir sürü doktora götürdük en son bir doktor gırtlak ucunda hafif yumuşama var sorun değil demişti sık sık burun temizliği ve serum suyu ile buhar verin dedi ve zaditen damla verdi
T
Tuğçe T.
23 Mart 2026 12:16
Alerjisi varsa bunu kendimiz bulmamız gerekiyor diye düşünüyorum belki yüne alerjisi vardır 1 hafta yünlü şeyleri kaldırıp deneyelim hırıltısı azalıyor mu veya tamamen geçiyor mu 1hafta pamuklu şeyleri vs halıya bile alerjisi olanı gördüm yün yorgan yün,yastık veya tüy benim bebeğimde 2.5 aylıkken bu yüzden hastanede yattı 5 aylıkken tekrarladı şuan 9.5 aylık yine böyle zaditen damla kullanıyoruz.
Yükleniyor...