Astım Buhar İlacı
73 görüntüleme
Z
Zeynep Ö.
Premium Üye
15 Mart 2026 11:14
Merhaba kızım 8 aylık öksürükle üç defa kusmayla doktora gittik kan tahlili ve röntgen işlemleri yapıldı kanın da crp 10 röntgen de ise hafif var dedi doktorumuz bize astım buharı verdi iki çeşit yanın da da antibiyotik verdi astım Buhari istemediğimi söylediğim de adına takılma veriyoruz dedi ben bu buharı kullandıkça çocuk daha da kötü oldu öksürük krizleri öğürmeler baya zorlandı bugün dördüncü günümüz böyle bir hastalık in astım buharı ve antibiyotik gerçekten gereklimiydi? ( klamer antibiyotik,cortair ve ventolin damla buharlık) siz neler yaşadınız
S
Sb
15 Mart 2026 11:24
Bize de cortair ve ventolin verilmişti bir ara buhar sonrası öksürük daha fazla artmıştı. Aslında öksürük kötü bir şey değil, öksürdükçe bronşlar açılıyor ve balgam sökülüyor. Yinede doktorumuzun yorumunu merak ettim
B
Begüm A.
15 Mart 2026 12:33
Ben de şu an bronşit sonrası devam ediyor öksürüğü kullanıyorum daha arttı gibi öksürüğü ama Osman hocanın öksürmesi iyi bir şey dediği videosuna denk gelmiştim o yüzden çok takılmamaya çalışıyorum balgamını atması için gerekli imiş
Yükleniyor...