Asla Bensiz Durmuyo

227 görüntüleme
E

Elanur M.

26 Ağustos 2026 09:20
Bebeğim 11 aylık budamı bir atak parçası oluyor bilmiyorum ama bebeğim sürekli beni görmek istiyor odanın kapısından çıktığım an katılana kadar ağrıyor emziriyorum normalde hala ama bu dönem daha fazla istiyor sürekli benim kucağımda durcak sürekli emicek oyun oynatmaya çalışıyorum red ediyor hiç bir şey dikkatini çekmiyor babasıyla bile durmak istemiyor sadece beni istiyor ve ben çok yoruldum niye böyle bir sebepi var mı
Ebru K.

Ebru K.

26 Ağustos 2026 11:33
İnanın bizde on buçuk aylığız farkımız yok sizden çok yoruldum artık kucağımdan inmiyor sürekli ilgi istiyor kimsede durmuyor çarşıya inicem zaman bile bu sıcaklarda mecburen alıp gidiyorum bu dönemde ayrılık kaygısı tavan yaparmış onunla ilgili sanırım
E

Elanur M.

26 Ağustos 2026 12:34
Umarım çabuk geçen bir dönem olur bizim için en zor kısm bu sanırım
Ö

Özge T.

26 Ağustos 2026 13:35
1 yaşını kutlamamıza az kala zannediyordum ki bu büyük bir adım ama hiç de öyle değilmiş hala baya baya bebekler 😮💨 bir de bu aylarda ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş, şöyle 15-16 ayları bekleyin azcık daha iyi oluyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir