Aşırı Yemek Seçme Tek Tip Beslenme

39 görüntüleme
N

Nilay K.

5 Temmuz 2025 09:37
Hocam merhaba oğlum 23 aylık ek gıday geçerken de zorlanmıştık bilmediği yemekleri denemek istemiyor ıslak olan besinler (bütün sebze ve meyveler ) ağzına götürmüyor tutmaktan da hoşlanmıyor ama çiğneme yutma sorunu yok ağzına yabancı bir şey gelirse verdiğim çorbalarda ağzından çıkarıyor beslenmesi tek tip yeni yemeklere hiç açık değil Ergoterapiye başladık ama gittiğim yerden memnun kalmadım kilosu 12500 boyu 88 cm şuan iyi gidiyor ama bağışıklık testinde igg si sınırın altında referans değerleri 6-17 bizimki 5.1 ve iki ay arayla antibiyotik kullandık ciğerinde hafif bronşit dendi ayakta geçirdi hastalığı bu nedenle vitamin vermek istiyorum sizin tavsiye edeceğiniz vitaminler neler olur büyüdüköe geçer mi bu sorun . Önceden köfte yemiyordu şuan 1 tane de olsun yiyor çok şükür tavuk yemediği için de kendim tavuk göğsünden nugget yapıyorum yiyor ama çok sınırlı şeyler tüketiyor şuan sadece bağışıklık açısından çinko veriyorum başka verdiğim takviye yok ek olarak önceden kumdan çok yüksek sesten çinenden kaçıyordu şuan onları aştık biraz duyusal hassasiyetimiz var ama şuan bizi en zorlayan beslenmesi onu da aşmak istiyoruz Allah’ın izniyle ama zamanla mı olur nasıl olur bilmiyorum bu süreçte de vitaminsiz kalmasını istemiyorum

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir