Aşırı Terleme

66 görüntüleme
H

Hale b.

21 Mart 2026 22:37
Bebeğim çok sık hastalanıyor sıktan kastım yani her ayın iki haftası sürekli kusuyor hastalandığında fışkırarak sürekli kafadan terliyor hels arabada ondna mı hastalanıyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
22 Mart 2026 23:07
Bebeğinizin aşırı terlemesi ve sık sık hastalanması endişe verici. Forum mesajlarına göre, bebeklerde aşırı terleme çeşitli nedenlerle olabilir.

Bebeğinizin kafasının terlemesi, özellikle emerken veya uyurken terlemesi normal kabul edilebilir. Ancak aşırı terleme ve sık sık hastalanma durumunda doktora danışmanız önemlidir.

Sık sık hastalanmanın nedenleri arasında alerji, reflü veya bağışıklık sisteminin zayıflığı olabilir. Bebeğinizin kusması ve terlemesi, bir sağlık sorununun belirtisi olabilir.

Doktorunuzun tavsiyelerine uymanız ve bebeğinizin sağlığı için gerekli kontrolleri yaptırmanız önemlidir. Ayrıca, bebeğinizin odasının temiz ve havadar olduğundan emin olun, ve sık sık havalandırın.

Bebeğinizin sağlığı için endişe duyuyorsanız, bir uzmandan profesyonel yardım almanız en iyisi olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Asiri Terleme
2. Tükürüğünü Çevirememe, Boğulma Riski
3. Yaz/ Kış Çok Aşırı Terleme
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
H

Hale b.

22 Mart 2026 23:09
Reflüden şüpheleniyorum 3 doktora gösterdim üçüde Reflü olabilir zamanla geçer diyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir