Aşırı Ter Kokusu

93 görüntüleme
M

Merve

31 Temmuz 2025 06:57
4,5 aylık bebeğim var çok sıcaklardan dolayı günde iki üç kere duş aldırıyorum body çok sık değiştiriyorum inanılmaz terliyor ve teri çok kötü kokuyor yastığı bile inanılmaz kokuyor bunun normal olduğunu düşünmüyorum neden oluyordur yaşayan var mı
A

Ayşe e.

31 Temmuz 2025 07:06
Bence aşırı sıcaklardan oluyor. Gece evimiz 30 derece benim bebeğim de 4 aylık yattığı süngerler de çok terletiyor o nedenle artık reflü yatağına yatıramıyorum kendi yatağında da altına müslin örtü seriyorum gece kaç kez değiştiriyorum kafa kısmı çok ıslanıyor
Ö

Özay A.

31 Temmuz 2025 07:07
Benim bebegimde dört buçuk aylık o da terliyor hava çok sıcak ama koku yapmıyor. Çok giydirmiyorsunuz dimi, bide ter kokusu nasıl ve yıkayınca bile geçmiyor mu?
M

Merve

31 Temmuz 2025 07:24
Bana normal gelmiyor ter kokması ya yıkıyorum o anlık geçiyor terliyor mesela tekrar ekşi ekşi kokuyor ki ben çok dikkat ediyorum evim 30 31 dereceyi buluyor bundan dolayı sadece askılı body ile gününü geçiriyor ben annesi olarak kokusundan rahatsızlık duyuyorum o derece diyorum bakın size diyorum. Boğumlarını ekstra siliyorum kuruluyorum yok geçmiyor anlamıyorum
Ü

Ümran A.

31 Temmuz 2025 07:55
Merhaba topuk kanı aldırdınız mı ? Alındıysa sonucuna erişim sağladınız mı ?
M

Merve

31 Temmuz 2025 07:57
Merhaba topuk kanında çok şükür birşey çıkmamıştı temiz geldi sonuçları
Ö

Özay A.

31 Temmuz 2025 13:25
Doktora götürün bence, araştırılması lazım. Bizim evde çok sıcak sürekli üstünü değiştiriyorum ama hiç kokusundan rahatsız olmadım.
M

Merve

31 Temmuz 2025 13:54
Bende öyle düşünüyorum araştırılması lazım sanırım teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir