Aşırı Sık Uyanma

145 görüntüleme
Şehriban K.

Şehriban K.

28 Haziran 2025 21:06
6 aylık ve aşırı sık uyanıyor gece. Gözleri kapalı ağlıyor emzirmeden durmuyor ama emzirme 2 dakika ya 5 dakika aktif emiyor sonrası yok. Gece saat 12 ile sabah saat 6 arasında 6 7 defa uyanıyor. Akşam derin uykuya dalması için duş da aldırırım.
Z

Zekiye Ö.

28 Haziran 2025 21:08
Biz de aynı durumdayız. Ne yaparsam yapayım saat başı uyanıyor. ne yapacağım bilmiyorum
Şehriban K.

Şehriban K.

28 Haziran 2025 21:11
Gerçekten artık şaşırdım ne yapacağımı dönmeye de başladı. Daha çok uyanmaya başladı. Uykusuzluktan mental olarak çöktüm
E

Esin Ü. ..

28 Haziran 2025 21:34
Daha önce de aynı mıydı çünkü benim oğlumda aynı durumda özellikle 1 haftadır sürekli uyanıyo uykuya Zor dalıyor ağlıyo mizildiyo zor şer uyutuyorum saat başı geri uyanıyo çok sıcak evin içi belki o yüzden dir
F

Fatma S. ..

28 Haziran 2025 21:38
Diş ağrısı ve sıcaklar olabilir ama ben artık bunun alışkanlık olduğunu düşünüyorum çünkü bizde dediğiniz gibiyiz ve inanın kalktığı saatler bile aynı. Emzik te tutmadığı için memede durmak istiyor
Şehriban K.

Şehriban K.

29 Haziran 2025 15:47
4.ayından itibaren böyle ve emzik de tutmuyor. Nasıl bir çözüm yolu bulacağız acaba
Ü

Ümmü A.

30 Haziran 2025 08:27
Bizimde 4. Aydan beri aynı emzik almadığı için tekrar uykuya dalmak için memeyi kullanıyor ve iyice alışkanlık oldu sanırım. Emzirmesem de uykusu açılacak diye korkuyorum tekrar uykuya nasıl geçirebiliriz
H

Hatice S.

30 Haziran 2025 09:58
Benim kızımda 1 yaşında emzik tutması önemli değil benimki tutuyo ama yinede meme istiyo uyanınca emzik verip uyutamıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir