Aşırı Kilolu

142 görüntüleme
K

Kübra B. ..

9 Ekim 2025 13:31
Bebeğim7ay 25 günlük doğum kilosu 2950 boyu 47 cm mama ve ek gıda alıyor ilk aydan beri çok kilo alıyor şuan da13.500kg ve 77 cm boyu doktorumuz bir sıkıntı görmediilerleyen zamanda normale dönecek dedi sizce ne yapmalıyım ek gıdayada mamaya da çok istekli acıkınca evi başımıza yıkıyor resmen
A

Aslı O. D.

9 Ekim 2025 14:48
Ağrısı veya farklı bir sıkıntısı olduğunda yemeye daha fazla düşüyorlar diye yorumu var hocanın . Gaz vb bir problem olabilir mi?benim bebeğim gaz problemi var kolik ve mama yemek sürekli emmek istiyor mutfakta ayağa kalktığım anda başlıyor sürekli ağlayıp inlemeye. Ama az vermeye çalışıyoruz. Az az sık sık vermek denenebilir mi? Birde karın üstü egzersiz yorulup efor sarfetmesi için . Bİr başka doktora daha götürün bence aşırı hızlı kilo almış gibi görünüyor..
K

Kübra B. ..

9 Ekim 2025 15:29
Yo ağrısı yok eminim ondan mamayı zaten baya azalttım versemde az az veriyorum ama yinede hızlı kilo alıyor hipospadias ameliyatı oldu onda dedim belki biraz iştahı kesilir yine aynı devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir