Aşırı Kilo Kaybı

385 görüntüleme
E

Elif E.

13 Ağustos 2026 00:35
Merhaba anneler ben doğumdan sonra çok hızlı kilo kaybettım. Şuan 36 kiloya kadar düştüm.bebeğim 1 yaşına yeni girdi. Vıtamın değerlerım normal bir sağlık sorunum yok eczaneden parayla mama aldım kendıme. Bu durum psikolojımı çok bozdu tavsiyesi olan var mı kilo almam için
D

Duygu B.

13 Ağustos 2026 22:28
Boyunuz kaç bu arasa kilo boy endeksi de önemli. Diyetisyen en güzel çare diğer türlü sağlıksız kilo alımı oluyor zorlayınca
E

Elif E.

13 Ağustos 2026 22:30
158 cm boyum diyetisyen listesine uymaktan çok zorlanıyorum maalesef
G

Gizem Y.

23 Ağustos 2026 00:08
Kullandığınız mamanın markası ne acaba birde doktorunuz mu önerdi emizren anneler için uygun mu bende aynı şekilde kilo kaybı yaşıyorum bi çare bulamadım
E

Elif E.

23 Ağustos 2026 00:09
Gizem Yılmaz
Kullandığınız mamanın markası ne acaba birde doktorunuz mu önerdi emizren anneler için uygun mu bende aynı şekilde kilo kaybı yaşıyorum bi çare bulamadım
Nutrica marka diyetısyenım önerdi bende çocuk doktoruna sordum emziriyorum bebeğe zarar verır mı dıye bısey olmaz sana hersey serbest dedı içebılırsın dedı
G

Gizem Y.

23 Ağustos 2026 00:12
Elif Ekmekci
Nutrica marka diyetısyenım önerdi bende çocuk doktoruna sordum emziriyorum bebeğe zarar verır mı dıye bısey olmaz sana hersey serbest dedı içebılırsın dedı
Anladım ne zamandan beri kullanıyorsunuz var mı kilonuzda bi değişiklik
E

Elif E.

23 Ağustos 2026 23:40
Gizem Yılmaz
Anladım ne zamandan beri kullanıyorsunuz var mı kilonuzda bi değişiklik
Ben daha yeni başladım bu hafta oyuzden daha tartılmadım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir