Aşırı Gaz Sorunu 5 Aylık

61 görüntüleme
I

Irem

13 Kasım 2025 14:32
merhaba bebeğim 5 aylık ama aşırı gaz sorunu devam ediyor gün içinde sürekli huzursuz ve huysuz doktor sebebini buna bağladı karın filmi çekildi aşırı gaz görünüyor ne yaptıysam çözemedim emzirirken de gaz yutuyor ama ne yemeliyim ne yememeliyim neler yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
H

Hamidenur K.

13 Kasım 2025 14:43
Rezene iç kimyon iç tek rahatlatan şey bunlar başka gaza çözüm yok maalesef
H

Hamidenur K.

13 Kasım 2025 14:44
Yediğin tüm yemekleri kimyonlu ye gaz yapmayacak yemekler tüket
E

Elif G. ..

13 Kasım 2025 14:46
Geçmiş olsu. Sizi çok iyi anlıyorum. Biz de yaşadıkbu problemi. Kolik diyerek gecistirildik hep.En sonunda bir doktor laktoz intoleransi teşhisi koydu. Raporlu mamaya geçtik ve sorunumuz geçti.
Z

Zeynep T. ..

13 Kasım 2025 15:14
Kaynamış suyun içine bir tatlı kaşığı kimyon bi tatlı kaşığı bal atıp öyleiçtim , rezene kaynamış suya içtim , günde3 sefer içtim ikisini de , balı süt yapsın hemde kimyonun tadını güzelleştir diye atıyordum , bardağım su bardağından büyüktü kocaman kupaydı
I

Irem

13 Kasım 2025 15:34
@Elif Gürler elif hanım anne sütü veriyorum sadece mama malesef ama laktoz intoleransını bi sorayım doktorumuza teşekkürler
B

Betül B.

13 Kasım 2025 16:21
Biogai damlayı denediniz m
I

Irem

13 Kasım 2025 16:47
@Betül Barkın hayır aklımda o var nbenim de şu an doktorun önerisiyle sap simplex deniyoruz
B

Betül B.

13 Kasım 2025 16:58
Gaz sorunu bizim içinde çok zor geçti. Ama biogadan sonra çok rahatladık. Deneyin fayda görürsünüz inşallah.
E

Elif G. ..

13 Kasım 2025 17:10
Rica ederim çok geçmiş olsun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir