Aşırı gaz pronlemi
162 görüntüleme
E
Eda D.
31 Mayıs 2025 12:48
Kızım 70 günlük doğum kilosu 3380 gr ve 48 cm
Şu anki kilosu 6200 gr ve 60 cm
Çok fazla gaz problemi var uyanık olduğu her an ıkınıyor hatta uykusunda bile ıkınıyor çıkaramazsa ağlayarak uyanıyor akşamları 18.30 ile 22.30 arasında sürekli ağlıyor ne yaptıysak fayda etmiyor
Relactaz damla kullandık bir şişe bitirdik nurse Harvey şurup kullandık bir şişe o da bitti şimdi sab simplex damlaya geçtik onu da akşamları 6 damla veriyorum sadece doktorumuz öyle söylediği için ama fayda etmiyor lütfen yardımcı olun.
Hocam bu arada sadece emziriyorum mama vs vermiyorum kırkı çıktıktan sonra emzirmeye başladım öncesinde anne sütü ve mama takviyesi yapıyordum kırkı çıktıktan sonra emzirmeye başlayınca mamayı tamamen kestik.
Şu anki kilosu 6200 gr ve 60 cm
Çok fazla gaz problemi var uyanık olduğu her an ıkınıyor hatta uykusunda bile ıkınıyor çıkaramazsa ağlayarak uyanıyor akşamları 18.30 ile 22.30 arasında sürekli ağlıyor ne yaptıysak fayda etmiyor
Relactaz damla kullandık bir şişe bitirdik nurse Harvey şurup kullandık bir şişe o da bitti şimdi sab simplex damlaya geçtik onu da akşamları 6 damla veriyorum sadece doktorumuz öyle söylediği için ama fayda etmiyor lütfen yardımcı olun.
Hocam bu arada sadece emziriyorum mama vs vermiyorum kırkı çıktıktan sonra emzirmeye başladım öncesinde anne sütü ve mama takviyesi yapıyordum kırkı çıktıktan sonra emzirmeye başlayınca mamayı tamamen kestik.
H
Hüseyin V.
31 Mayıs 2025 13:51
Allah yardımcınız olsun aynı durum bizdede mevcut. İnşallah cevaplanir cevap bekliyoruz
F
Fatmanur Y.
31 Mayıs 2025 14:44
Probiyotik içeren gaz damlaları kullanabilirsiniz. Probiyotik bağırsak hareketlerini düzenliyor. Biz çareyi fotbiome minies'te bulduk. Bir de d vitamini olarak ocean marka tercih ettik.
M
Merve Ü. ..
31 Mayıs 2025 21:19
bizde de vardı aynı sorun relaktaz başladık aynı zamanda da gaz masajı yapıyorum karnına her fırsatta. Özellikle aç karnına yapmak gerekiyor yada bezini değiştirirken gün içinde yaparsanız çok iyi geliyor. YouTube da gaz masajı yazdığınızda Sevim Kuruçay diye bi hemşire çok güzel anlatıyor deneyebilirsiniz. inşallah faydasını görürsünüz
M
Melek A.
1 Haziran 2025 00:12
Acı elma yağıyla ayaklarına masaj yapabilirsin. Karın üstü yaptırabilirsin tabi yanımda kalmak şartıyla. Bir ben karnına tülbent sarıyodum. Bunların yanında yaklaşık 8 ay hayvansal ürün ve kabuklu kıruyemiş diyeti yaptım. Bana gaz yapan herşey bebeğime de yapıyordu onu gözlemleyip tüketmemeye çalıştım. Bide bol bol bacaklarını hareket ettirdim. Ama tabi bebek gazlıysa bu senin sorununu %50 civarında azaltır 1 yaşına kadar gaz problemimiz sürdü. Yürümeye başlayınca rahatladım
Z
Zeynep K. ..
1 Haziran 2025 19:20
Enterogis probiyotik(6) sap simplex 3×(8) birlikte kullanıyorum kullanıyorum 14 haftalık kolik bebek onunla rahatlıyor birde tane kimyon demleyip bir kaç çk veriyorum kalanı da kendim içiyorum
E
Eda D.
2 Haziran 2025 02:07
Yanıtladığınız için teşekkür ederim, ben de probiyotik içeren bir damla kullanıyorum fakat işe yaramıyor sanırım sorunu buldum, 3 günlük bir gluten diyeti yaptım biraz rahatladığını fark ettim gluten içeren şeylere alerjisi var galiba umarım geçer tez vakitte 🙏🏻
B
Buse N.
2 Haziran 2025 08:17
Bende aynı durumu yaşadım sub simplex 3*8 damla kullanabilirsin. Metsil damla da çok fayda etti bize dönüşümlü ikisini kullandım.