Aşırı Çekingenlik

299 görüntüleme
Merve B.

Merve B.

18 Ağustos 2026 20:43
227 aylık erkek bebek aşırı aşırı çekingen yani hepimiz çok konuşkan sıcak kanlı insanlarız. Dayısının bile kucağına gitmek istemiyor. Yolda gördüğümüz kişilerden arkama saklanıyor. 5-6 yaş ablalarla bile konuşmak istemiyor
Göktenur B.

Göktenur B.

18 Ağustos 2026 20:52
Sanırım 27 aylık demek istediniz bence çok normal benim oğlum da o yaşlarda öyleydi sonrasında açıldı tanıdığı tanımadığı her insanla konuşabiliyor açıkçası buda bizi yordu tanımadığı her insanla konuşmasıni istemiyoruz devir artık çok değişti bence zamanla alışır sosyalesir benim oğlumda öyle olmuştu 4 yaşından sonra açıldı şuan 6 yaşında
Merve B.

Merve B.

18 Ağustos 2026 20:53
Göktenur Bektaş
Sanırım 27 aylık demek istediniz bence çok normal benim oğlum da o yaşlarda öyleydi sonrasında açıldı tanıdığı tanımadığı her insanla konuşabiliyor açıkçası buda bizi yordu tanımadığı her insanla konuşmasıni istemiyoruz devir artık çok değişti bence zamanla alışır sosyalesir benim oğlumda öyle olmuştu 4 yaşından sonra açıldı şuan 6 yaşında
Evet 27 aylık ama oyun grubunda örneğin 10 çocuğun 9 u böyle değil çocukları görünce kaçıyor resmen. istemsizce sorgulamaya başladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir