Aşırı Biberon Reddi

109 görüntüleme
K

Kübra K.

30 Haziran 2025 01:35
Bebeğim düzeltilmiş 6 . 5 aylık ve çok güzel kilo alan bir bebek iken yaklaşık 4 aydır bir biberon reddi yaşıyoruz herşeyi denedim az verdim vermedim mama biberın herşeyi depiştirdim ısrar etmedim geç besledim herşeyi ne yaptıysam olmuyor son zamanlar iyice bıraktı iki damla alıp bırakıyor suyu da sevmiyor ağzına sadece biberon hariç kaşık sokuyor 150 cc kaşıkşa vermeye kalksam bıkıyor yine içmiyor idrarli bez sayısı düştü idrarı koyu artık sıvı yetersiz olduğu için yemek için hiç ağlamıyor ki bu redden önce kıyameti koparırdı 5 tane doktora gittim bir şekilde içir diyor denemedim şey kalmadı ne yapmam lazım 1 yaşına girene kadar mecbur ana öğün mama olması lazım (anme sütü yok ) saatlerdir aç yatıyor internette uykulu dene diye birşey okudum herşeyi öyle vermek de mahvetti aylardır gözü açıkken asla ağzına sokamıyorum zaten bir süre sonra gözü kapalı da istemiyor artık kışı neyse ama yaz sıcak günlerde sıvıya ihtiyacı var daha küçük bir problem olacak diye korkuyprym ne yapmam lazum
P

Pınar A.

30 Haziran 2025 04:16
Yorum yaparsam sorunuz üste çıkar diye yazıyorum umarım kolayca bir çare bulursunuz çok üzğldğmn
M

Merve A.

30 Haziran 2025 11:51
.pınar hanımın yaptığı gibi soru üstte kalsın diye yazıyorum 🙏🏻
G

Gizem K.

30 Haziran 2025 12:10
.
A

Ayşenur A.

30 Haziran 2025 12:25
Aynı sorunu yaşıyorum lütfen cevap verin 🙏🏻
S

Sevilay A. Y.

30 Haziran 2025 18:45
M

Meryem Y.

30 Haziran 2025 18:57
Oğlum 5.5 aylık 2. Aydan beri meme ve biberon reddi yaşıyoruz bunu yaşayan bilir sadece çok zor bir durum ben emzikle uyutup mamasını veriyorum üstüne de emerse emziriyorum ya da tam tersi ama uyumadan olmuyor arada gündüzleri teklif et ama asla zorlama kucağımda gezdirerek içirdim ya da uykunun tam ortasında başının altına yastık koyup içirdim karanlık loş ve sessiz bir ortamda hep besledim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir