Aşırı Ağlayan Bebek
80 görüntüleme
E
Ela A. G. ..
19 Aralık 2025 17:11
Merhaba arkadaşlar aşırı çaresiz
yaziyorum..
Bebegim 2 ay 12 günlükdoğduğundan beri kucakt.. aasla yatiramadik tel başına, çok nadir canı isterse sirt üstüyatar ya da sallanan ana kucağında vakit gecirir onun dışında altını degistirirken ağlar, kucakta aynıpozisyondan sıkılınca ağlar, time timeda ağlar, ben tuvalete gidince ağlar... ağlarda aglar.. istiyor ki asla kucaktan inmesin. Aynıyatakta o reflu yatağında yatiyor uyuduktan 1 saat sonra bile tuvaletekalksam yanindan ağlıyor uyanıyor kafayi yemek üzereyim....... benim gibi olan ve çözüm önerisi olan var mı?
yaziyorum..
Bebegim 2 ay 12 günlükdoğduğundan beri kucakt.. aasla yatiramadik tel başına, çok nadir canı isterse sirt üstüyatar ya da sallanan ana kucağında vakit gecirir onun dışında altını degistirirken ağlar, kucakta aynıpozisyondan sıkılınca ağlar, time timeda ağlar, ben tuvalete gidince ağlar... ağlarda aglar.. istiyor ki asla kucaktan inmesin. Aynıyatakta o reflu yatağında yatiyor uyuduktan 1 saat sonra bile tuvaletekalksam yanindan ağlıyor uyanıyor kafayi yemek üzereyim....... benim gibi olan ve çözüm önerisi olan var mı?
Y
Yağmur
19 Aralık 2025 17:16
Ben doktora aynı şeyi söyleyince şey demişti bebek bu ağlar 😂 biİm ki 4,5 aylık hala kucakta poposu yer görmesin amannn kıyamet kopat

Ayça K. A.
Hemşire
19 Aralık 2025 17:31
Ağlamasının altında bir neden kesinlikle vardır. Kucak güvende hissettikleri ve sakinleştikleri yer. Altında yatan nedene odaklanmak onu bulmak ve ortadan kaldırmak gerekir
M
Melike M.
19 Aralık 2025 17:32
Aynı şeyleri yaşadım.11 günlükken başladı şuan 1 yaşında halaa aynı inanır mısın.Hiç bir çözüm bulamadık biz.Kolik bir bebekti bunun yanı sıra.Gitmediğim özelde ve devlette doktor kalmadı kullanmadıgımız probiyotik gaz damlaları kalmadı ama hiççççç biri çare olmadı.En son bi kliniğe gitmiştik doktor bize açık açık böyle çaresizce doktor doktor gezmeyin sizin çocugunuz bu ve degiştiremezsiniz dedi.Tokat gibi geldi o söz eşimle bana.4 ay sonunda kabullendik yani artık.Onunla bu şekilde mutlu olmaya baktım(baktım diyorum çünkü tek başıma desteksiz büyüttüm-büyütüyorum.Eşim çok yoğun çalışan biri tek başıma mücadele ettim.)Sadece şunu söyleyebilirim.1.si eli oyuncak tutmaya başlayınca (3-4 ay civarı) 2.si oturmaya başlayınca (6ay civarı)bir tık🤏 rahatlama geliyor ama çokta degil çocuk aynı çocuk neticesinde😔Umarım sizin çocugunuz bizimkinden farklı olur umarım bir an önce düzelir.Sabrınızı kolay tüketmeyin tek tavsiyem bu olur.@Ela Akkız Güven