Aşılar Hakkinda

84 görüntüleme
K

Kader P.

8 Şubat 2026 01:07
Hanımlar aşılar hakkinda çok tereddüt ediyorim içeriği bana sanki masum gelmiyor sizce
L

Leyla.ekin

8 Şubat 2026 01:27
Bende aynı durumdayım ilk dogdugunda yapıldıgı için yaptırmıs bulunduk ilk asılarını da yaptırdık bu ay 4. Ay asısı var sonrası için aşı reddi dılekcesi imzalayacagım.. ben de guvenmiyorum çünkü
K

Kader P.

8 Şubat 2026 01:29
Bende içim içimi yiyor acaba asi yaptrmadm diye bişey olursa hastalık falan bu sefer asi yaptrmadigima bağlarım sasiridm kaldım benm kızım 5 aylık daha
Melike P. E.

Melike P. E.

8 Şubat 2026 01:40
Biz 9. Aydayiz bende cok korkuyordum dogmadan once yaptirmicam dedim dogumdan sonra yogun bakima girince herseyi kbul ettim yani canimiza bisi olunca eyvahta para etmiyor bende asilarini tam olmus bir anneyim asi olmadigi icin basina birsey gelir diye korkuyorum cok fazla salgin ve hastalik var sadece rota yaptiramadik alerjiden dolayi. Asilarini yaptirip gerisini allaha tevekkul ediyorum hic bir seyi nekdar arastirsakta tam anlamiyla kimse aciklamiyor oyuzden yaptiranada yaptirmayanada saygim sonsuz ben boyle tercih ettim yaptirmakta fayda oldugunu dusunuyorum ama can sizin caniniz tabiki karari siz vermelisiniz etkilenmeyin
K

Kader P.

8 Şubat 2026 01:43
Aslında bende diğer iki çocuğuma yaptrdim ama korkarak yaptrdim ama bana şu şekil geliyo aşıların içeriği eski asilarin içeriğiyle aynı değil masum değil günümüzde herseyde hile var
L

Leyla A. D. ..

8 Şubat 2026 02:18
Kesinlikle eskisi gibi olsa yaptırırdım. Bebeğim 6 aylık sadece doğduğunda aşı yapıldı ondan sonraki aşıları yaptırmadım. Gündeme bakınca çıkan haberler karşısında iyi ki yaptırmadım diyorum. Allah yardımcımız olsun korusun evlatlarımızı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir