Aşı Yaptırılmalı mı

538 görüntüleme
M

Meltem Y. G.

11 Haziran 2025 10:15
Merhabalar aşı karşıtlarının yayınladıkları şeyler yüzünden aşı yaptırmaya korkuyorum normal aşıları yaptırmasam sadece menenjit aşısını yaptırsam büyük bir sorunla karşılaşırmıyız 28 günlük bebeğim inşallah görürsünüz soruyu osman hocam
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

11 Haziran 2025 11:57
Normal aşıları kesinlikle yaptırmalısınız. Yaptırmamanız açıkçası bebeğinize büyük kötülük olur.
İ

İpek

12 Haziran 2025 11:56
+Toplum bagisikligi denen bir sey de var, asi olmayan her bir cocuk bu bagisikligin cokmesinde buyuk etken maalesef.Su cicegi cocuk felci vb gibi hastaliklar geri gelmesin istiyorsak kesinlikle asi yaptirmaliyiz.
N

Nur A.

16 Haziran 2025 12:16
Basit bi k vit yaptırılmadığı için 45 günlük bebeğin mide kanaması ardından beyin kanamasının ölümle sonuçlandığı tabloda bu benim başıma gelmeyebilir ihtimaline mi sığınacaksınız ya gelirse bunun pişmanlığıyla ömür mü geçer zannediyorsunuz lütfen aşılarınızı yaptırın bu kadar kontrolsüz göç alan bir ülkede çocuğu nasıl korumayı düşünüyorsunuz
Ö

Özdamar

16 Haziran 2025 14:23
Toplum bağışıklığı yavaş yavaş elimizden kayıyor biz yaptırıyoruz ama korkuyorum arkadaşlar ya durum kötüye giderde bizim bebeklerimiz de etkilenir mi yani böyle bi ihtimal var mı?
G

Gül ..

18 Haziran 2025 19:46
Küçücük vücutlara bu kadar aşı neden?
Büyüyünce neden yapılmıyor, onlar el kadar nasıl kaldırsın bunca ağırlığı
F

Fatma S. ..

18 Haziran 2025 19:50
Erkenden bağışıklık kazanmak için tabiiki de.
M

Melis G.

19 Haziran 2025 10:25
Rota yaptıran var mı? Biz de 2. Ayda aşı olacağız 15 gün sonra biraz tedirginim ateşi falan çıkarsa ne yapacağım…
G

Gizem S. ..

19 Haziran 2025 17:49
Ben yaptırdım rota 5 aylık olduk rotanın 2. Dozunu yaptırcam bu ay hafif kakası sulu olsu ateşi çıkmadı ama bebekten bebeğe değişir tabi
M

Merve U.

23 Haziran 2025 18:07
Bende oğluma rota yaptırdım şu an 7 aylık. Sadece ilk gün hafif ishal oldu onun dışında kötü bir yan etkisini görmedim
B

Büşra E.

16 Ağustos 2025 04:57
4 aylık aşılarını yaptırdım yeni karma aşı sistemi ile yapıldı ama çocuğumu tanıyamıyorum çok huzursuz süreklı hiç durmadan ağlıyor bagırıyor acı çeker gibi çırpınıp duruyor ne yapacağımı şaşırdım aşı karşıtı birisi asla değilim ama artık düşünmeye başladım diğer aşıları yaptırır mıyım bilmiyorum
Ç

Çiğdem D. ..

17 Ağustos 2025 18:04
Merhaba .takvimde olan aşıları yaptırıyorum.menenjit ve rota için de dr.sormustuk.kendi çocuklarına yaptırdığını söyledi.eger dağ köyünde yaşıyorsanız yaptırmayin ama cok göç alan bir bölgede yasadigimizdan tavsiye ederim demisti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir