Aşı ve Enfeksiyon Süreci
375 görüntüleme
K
Kübra N. A.
Premium Üye
13 Ağustos 2026 10:29
6 aylık oğlum bir haftadır ciddi bir enfeksiyon geçiriyor ve antibiyotik kullanıyoruz. Pazartesi günü [10.ve](10.ve) son dozu var ve karma aşının [3.dozu](3.dozu) var bizim sağlık ocağında. Daha sonra olmak istesem aşıyı nerden olabilirim
E
Esra E.
13 Ağustos 2026 11:10
Allah şifa versin, hemen iyileşsin. Benim kızım da rahatsızdı. Üç hafta erteledik aşılarını, yaptırmadık. Üç hafta sonra sağlık ocağına gittiğimizde aşılarını yaptılar. Ama yinede sağlık ocağında bağlı olduğunuz doktor ya da ebeyle görüşürseniz daha iyi olur. Durumu anlatırsınız. Size ona göre yardımcı olurlar.
K
Kübra N. A.
Premium Üye
13 Ağustos 2026 11:13
Allah şifa versin, hemen iyileşsin. Benim kızım da rahatsızdı. Üç hafta erteledik aşılarını, yaptırmadık. Üç hafta sonra sağlık ocağına gittiğimizde aşılarını yaptılar. Ama yinede sağlık ocağında bağlı olduğunuz doktor ya da ebeyle görüşürseniz daha iyi olur. Durumu anlatırsınız. Size ona göre yardımcı olurlar.
N
Nehar K.
13 Ağustos 2026 11:18
Ven 2 hafta sonra gittim hiçte bir sey olmadı
2. Ay 3. Ay 6. Ay aşılarını hep 2 hafta yada 10 gun sonra gittim sorun olmuyor merak etmeyin. Hatta hepsinde de hasta olmustu doktor iyileşsin öyle yaptir dedi.
2. Ay 3. Ay 6. Ay aşılarını hep 2 hafta yada 10 gun sonra gittim sorun olmuyor merak etmeyin. Hatta hepsinde de hasta olmustu doktor iyileşsin öyle yaptir dedi.
N
Nehar K.
13 Ağustos 2026 11:19
Zaten 6 ay oldu hemen gitme zorunluluğu yok. En son şu güne kadar olunur duyorlar belli takvimleri var içiniz rahat olsun ben kaç sehir degistirdim hep farklı yerlerde olduk aşı
Yükleniyor...