Aşı ve Ateş

142 görüntüleme
E

Ezgi Ç.

19 Haziran 2025 20:30
Bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateşimiz çıktı 37.7-38.4 aralarında seyrediyordu calpol verdim fakat çok fazla etki etmedi kafa kısmı çok sıcak bebeğimin 4 aylık 7 kilo calpolu kaç saat aralıklarla vermem gerek daha önce menenjit aşımızda da ateş oldu doktorumuz 6saat arayla yarım fitil vermişti o zaman olmamıştı şimdi calpolda etki görmedim çok fazla kafa kısmının çok sıcak olması beni korkutuyor
K

Kübranur ..

19 Haziran 2025 20:37
Calpol için kendi doktorumuz 6 saatte bir verebilirsin demişti aşı sonrasında bebegimin 4 aylık aşısında ateşi çok yükselmedi ama 2 aylık da yükselişte olunca calpolun üstüne 6 saat geçince yarım paranox attım daha güzel düştü ateşi. 4. Ayda başta ateşlenme emmekten dişten de olabiliyor panik yapmayın sizin yerinizde olsam odasını havalandırırım ılık duş aldırırım ve sadece zıbınla yattırım saati gelince de paranox atıp gözlemlerim
E

Ezgi Ç.

19 Haziran 2025 20:55
Belli aralıklarla ölçüyorum ateşini o zaman stabil kalırsa 6 saatin dolmasını bekliyip fitil kullanıyım sorun olmaz heralde ılık uygulama yaptım ama boyun kasık ve koltuk altına 20 dakika kadar da 37.7 37.9 arasında
K

Kübranur ..

19 Haziran 2025 21:36
Duşa da sokabilirsiniz biraz serin ortam tek zıbın ve fitille çözülür inşallah içinizi ferah tutun artık 38 üstüne çıkmıyor en azından 🙏🏼
K

Kübranur ..

22 Haziran 2025 17:38
Nasıl oldu aklımda kaldınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir