Aşı Sorunsalı Karşıtı

159 görüntüleme
S

Simayy ..

16 Şubat 2026 20:39
Kızım 11 aylık oldu tüm aşılarını yaptırdım ama son gündemde çıkan aşı karşıtlığı kafamı mı çok karıştıryor özellikle gündemdeki jeffrey epstein iğrençliği bebeklere çocuklara yapılanlar aşıları da onlar yapıyor şimdi bu kadar iğrençliği yapanlar tarafından o aşıları nasıl kabul edicem gerçekten çocuklarımızı iyileştirmek yönünde mi yapılıyor yoksa başka amaçlar için mi cidden artık aşı konusun da delirmek üzereyim lütfen bilgisi olan yardımcı olsun
Ilgım G.

Ilgım G.

16 Şubat 2026 22:04
Yeni aşılara karşı temkinli olmayı çok sorunlu bulmuyorum ama eskiden beri yapılan ve özel kapsamda olan rota, menenjit gibi aşıları yaptırıyorsunuzdur zaten; ancak maalesef tıpta yapılan yeniliklerin tarihi hiç de masum değil; özellikle İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi kamplarında yapılan dünyalar kadar tıp bilimini ve farmakolojiyi inanılmaz derecede ilerletti. Ahlaki tavrınız çok değerli, alternatifleri varsa ona yönelmek gerek ancak maalesef sağlık bu ben biraz böyle düşünerek hareket ediyorum
F

Feyza Y.

28 Şubat 2026 23:56
Bende aynı durumdayım bebeğim şuan 2 aylık ve sağlık ocağından aşılar için arıyorlar ama ben hala ne yapacağımı bilmiyorum iki türlüde çok aradayım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir