Aşı Sonrası Şişlik ve Kızarıklık

57 görüntüleme
Ayfer U.

Ayfer U.

25 Mart 2026 12:50
18. Ay aşısını olduk aşıyı olduğumuz gece ateşlendi koltuk altından 38i gördük dolven verdim ertesi gün aşı yerinde büyük bi şişlik ve kızarıklık fark ettim ve şiş bölge çok sıcak endişelenmelimiyim
K

Kübra Y.

25 Mart 2026 12:53
Bir pamuk ve kolonya ile silin. Şişliği indirir. Ben her aşıdan sonra mutlaka bu şekilde uygulama yapıyorum şişlik çok az oluyor
B

Beyza E.

25 Mart 2026 12:53
hemşirenin numarası yok mu danışsanız sağlık ocağını arayarak vs, pek emin değilim tekrar aşısı var sanırım o ayda ve öyle belirti gösterebilir gibi ama sormaktan zarar gelmez hemşireye
Ayfer U.

Ayfer U.

25 Mart 2026 12:56

Beyza Eren

hemşirenin numarası yok mu danışsanız sağlık ocağını arayarak vs, pek emin değilim tekrar aşısı var sanırım o ayda ve öyle belirti gösterebilir gibi ama sormaktan zarar gelmez hemşireye

Hemşireye danıştım olabiliyor bazen çok kastıkları için dedi sürekli eliyle şiş olan bölgeyi gösterip ağlıyor bu kadar huzursuz olduğu için endişeleniyorum belki de
Ayfer U.

Ayfer U.

25 Mart 2026 12:57

Kübra Yüksel

Bir pamuk ve kolonya ile silin. Şişliği indirir. Ben her aşıdan sonra mutlaka bu şekilde uygulama yapıyorum şişlik çok az oluyor

Yapıyorum soğuk uygulamada yapıyorum sıcaklığını alsın diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir