Aşı Sonrası İştahsızlık Ateş
65 görüntüleme
M
Melek d.
11 Eylül 2025 06:04
Bebeğim 4 gün önce 4. Ay aşısı oldu yarın 5 aylık oluyor ve 4 gündür assla durmuyor sürekli ağlıyor asla mama içmiyor ne yapabilirim mama içiremiyorum her yolu denedim ateşi vardı şurup verdim biraz düştü ama aşırı huysuz
G
Gamze ..
14 Eylül 2025 03:43
Bizde öyleyiz aşırı huzursuz mamayı da meme de zor içiyor. Sürekli kucak istiyor gece uykusu yok denecek durumda bugün en son acile götürdük hatta halen acildeyiz kan tahlili verdik bekliyoruz. Ben hiç bu kadar huzursuz anını görmemiştim. Sürekli ya gazı ya kakası varmış gibi ıkınmalar uykuya geçiş için inleme tarzı eeee sesleri. Ne yapacağımızı şaşırdık. Ve çok üzüldüm onu böyle görmeye takatim yok. 😞
M
Melek d.
14 Eylül 2025 05:27
Bize de boğazında aft olduğu söylendi hastanede kalıyoruz serumla besleniyor assla mama içmiyor... Küçük olduğu için de ilaç başlanamıyor kendi kendine geçmesini bekliyoruz. Allah kimseyi evladıyla sınamasın size de çok çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede eski haline döner😔
G
Gamze ..
14 Eylül 2025 05:50
Biz hastaneden yeni çıktık kanda sıkıntı yok çok az gazı var diye böyleymiş ama benim bebeğim hep gazlıydı ve hiç bu kadar huzursuz olmuyordu. Umarım sadece gaz der geçeriz. Gerçekten Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Size de çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlayacak 🤲🏻