Aşı Karşıtlığı
41 görüntüleme
İ
İrem K. ..
21 Kasım 2025 10:25
Arkadaşlar ben aşı karşıtı değilim ama bir arkadaşım aşı karşıtı ve bugün bana cdc nin internet sitesinde yayınlanan bi yazıyı attı İngilizce yazı ve çevirince çok kötü şeyler okudum özellikle buradaki hemşire arkadaşlara rica ediyorum lütfen bu ne demek oluyor konu hakkında bilgisi olan var mı bir anne olarak çok telaşlıyım linki bırakıyorum https://www.cdc.gov/vaccine-safety/about/autism.html
Ş
Şerife A.
21 Kasım 2025 11:15
Bir hemşire olarak söyleyeyim tek düze doğru beklemek çok zor,orta çağda çocuklar kızamıktan çiçekten öldü gitti.Elbette koşullarda etkiliydi ancak şuan toz pembe mi pestisitten gdodan koruyabilir misin? Aşı önceden antikor üretip vücudu korur,düşün biz hepatit aşılarını yaptırmaz isek onca işleme nasıl hiç bulaşmamış kadar dayanıklı oluruz bildiğimiz güvendiğimiz sürekli yapılan yıllardır koruyuculuğu olan aşılara inkar akıl mantık işi midir? Sorgulamak insana özgü endişeniz bir anne olarak anlıyorum ben bile bazen o kadar makale karşısında acaba mı diyorum,ama bazı gerçekleri görmezden gelmek bir bebek bir çocuk bir gelecek nesil için yıkıcı değil mi?