Aşı Karşıtları

205 görüntüleme
Melis G.

Melis G.

18 Eylül 2025 20:40
Hocam ben aşı yaptırıyorum diye saçma bir güruh beni eleştiriyor. Minicik bebeğe hacamatı savunan, topuk kanı aldırmayın akraba evliliği iyidir diyen Alişan Yıldıran ve Cüneyt Konuralp’in açıklamalarını atıyorlar bana. Bebeğim 4 aylık, korkuyorum. Asla aşı reddi yapan biri değilim bu zamana kadar olan özel aşıları da devlet aşılarını da yaptırdım ama bebeğin hastanelik olursa görürsün vs diyip beni endişelendiriyorlar. Benim bebeğim alerjiden ölümden döndü diyen var, aşı yüzünden çocuğum hastanelik oldu diyen var. İlk çocuğum olduğu için endişeleniyorum.
A

Ayşe S. B.

18 Eylül 2025 20:59
Kendinizi de çocuğunuzu da o çevreden uzak tutun bence
Uzm. H. F. T. .

Uzm. H. F. T. ..

18 Eylül 2025 21:05
Merhaba aşıların yan etkileri etken maddelerine yönelik olabiliyir mesela yumurta alerjisi olan bebeğe asi yaptirmadan önce dr kontrolü gerekiyor. Alerji ve diğer yan etkiler olabilecek şeyler ancak hiçbiri asi yapilmadiginda oldugi kadar bebeğinize zarar veremez lütfen bu insanları dinlemeyin endiselenip çocuğunuzun sürecini zor gecirttirmeyin uzak durun ve sağlıkla büyütün.
A

Ayşe N. C.

18 Eylül 2025 21:19
Canım onlar cahil insanlar engelle gitsin hepsini çok şey söylemek istiyorum da neyse.. içini rahat tut hepimiz olduk aşı şimdi de bebeklerimiz doktorun onay verdiyse sıkıntı yok
F

Figen ..

18 Eylül 2025 21:33
herkes kendi çocuğuyla ilgilensin böyle saçma şeylere kulak asmayın Allahta akıl fikir verip ıslah etsin inşallah onları
E

Esra Y. G. ..

19 Eylül 2025 19:49
Aynı şeyler hissetmişiz duymuşuz ve duygulardayız... Sırf bu yüzden instagram uygulamayı kapadım... Şunu gördüm ki doğruya ulaşmak çok zor. Doğru olana güvenmek daha zor. Artık beynimin içinde sürekli aşı karşıtları şeyleri vardı en sonunda tevekkültü Allah deyip yaptırdım. Şükür bi şey olmadı.. Ama şunu biliyorum ki inanmak denilen şey çok güçlü dolayısıyla karşıtlar ile münakaşaya girme
M

Melike ..

25 Eylül 2025 06:36
Tabi tevekkül ediyorsan yaptırmaman gerekir çünkü Allahın yarattığı vücuda saçma sapan şeyler enjekte etmeyeceksiniz o zaman
H

Hilal Y. ..

25 Eylül 2025 15:02
Yorumlarda bile aşı karşıt bir kişi var yani benim de bebeğim 3 aylık ve ben de aşı yaptırdım ve böyle şeyleri ben de çok duyuyorum Benim de kafam çok karışıkti Siz o kadar iyi anlıyorum ki Şimdi de malum devlet başkanının açıklamaları falan bana bir de onlar atılıyor işte Vay Trump açıkladı işte otizm vesaire insanlar gerçekten çok kötüler ya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir