Aşı Huzursuzluğu-ağlama Krizi

121 görüntüleme
D

Deniz ..

2 Şubat 2026 19:06
Merhaba bugün bebeğim [2.ay](2.ay) aşılarını oldu . Huzursuzluk olcağını biliyodum ama bu huzursuzluğun ötesinde katılarak ağlıyor , uyumuyor ,başına gelen yaşayan var mı? Neler yaptınız? Tüm aşıları aynı gün mü yaptırdınız? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
Betül E.

Betül E.

2 Şubat 2026 19:50
Merhaba geçmiş olsun. Bizde aynı gün yaptırmıştık normalde de huysuz bir bebek olduğu için mi bilmiyorum aşıdan sonra bahsettiğiniz duruma gelmişti ama ertesi gün geçti🌺
A

Aslı

2 Şubat 2026 20:24
bizim de öyle oldu ama bizimkinde aşırı gaz birikmiş aşıyla çakışmış meğer anlayamadık aşıdan sanıp 2 gün çektik ama sonunda acile gittik gazdan olduğunu söylediler
D

Deniz ..

2 Şubat 2026 20:25

Betül Erdoğan

Merhaba geçmiş olsun. Bizde aynı gün yaptırmıştık normalde de huysuz bir bebek olduğu için mi bilmiyorum aşıdan sonra bahsettiğiniz duruma gelmişti ama ertesi gün geçti🌺

Size de cok gecmis olsun.bizimki de huysuz bi bebek ama bu ağlama bi başkaydı sanki.umarım bizim de geçer:(
Betül E.

Betül E.

2 Şubat 2026 20:27

Deniz

Size de cok gecmis olsun.bizimki de huysuz bi bebek ama bu ağlama bi başkaydı sanki.umarım bizim de geçer:(

Genelde 2. Ay aşılarında 1 gün sürüyor ben devlet aşılarını sabahın köründe yaptırıyorum tek gün huysuzluk çekiyorum 😂
D

Deniz ..

2 Şubat 2026 20:28

Aslı

bizim de öyle oldu ama bizimkinde aşırı gaz birikmiş aşıyla çakışmış meğer anlayamadık aşıdan sanıp 2 gün çektik ama sonunda acile gittik gazdan olduğunu söylediler

Bizde de gaz sancısı gibiydi sanki daha önceki gaz ağlamasıyla aynı [kriz.acaba](kriz.acaba) aşının böyle bi yan etkisi var mı diye sordum doktora yok dedi.Bikaç yorum daha gördüm ama gaz biriklmesi yaşanmış aşıdan sonra:( biz de hastaneye acile gittik normalmiş..
D

Deniz ..

2 Şubat 2026 20:29

Betül Erdoğan

Genelde 2. Ay aşılarında 1 gün sürüyor ben devlet aşılarını sabahın köründe yaptırıyorum tek gün huysuzluk çekiyorum 😂

Mantıklıymış 😂ben bilemedim geç yaptırdım umarım gece kolay geçer
Betül E.

Betül E.

2 Şubat 2026 20:49

Deniz

Mantıklıymış 😂ben bilemedim geç yaptırdım umarım gece kolay geçer

Umarımmmm. Benim oğlumun adı deniz ❤️ şöyle sabah erken yaptırdığımda gece 1 civarında ateş mevzusu bitiyor 😂
D

Deniz ..

2 Şubat 2026 21:13

Betül Erdoğan

Umarımmmm. Benim oğlumun adı deniz ❤️ şöyle sabah erken yaptırdığımda gece 1 civarında ateş mevzusu bitiyor 😂

Yaa maşallah ne güzel adaşım❤️ömrü bahtı güzel olsun ,Allah bağışlasın❤️bidahaki aşılarda denicem ben de teşekkür ederim😂
Betül E.

Betül E.

2 Şubat 2026 21:21
Çok teşekkür ederim Allah bağışlasın sizin bebeğinizide❤️ hep güzel insanlarla karşılaşsınlar🌺 bir deneyin derim 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir