Aşı Huzursuzluğu-ağlama Krizi
121 görüntüleme
D
Deniz ..
2 Şubat 2026 19:06
Merhaba bugün bebeğim [2.ay](2.ay) aşılarını oldu . Huzursuzluk olcağını biliyodum ama bu huzursuzluğun ötesinde katılarak ağlıyor , uyumuyor ,başına gelen yaşayan var mı? Neler yaptınız? Tüm aşıları aynı gün mü yaptırdınız? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim

Betül E.
2 Şubat 2026 19:50
Merhaba geçmiş olsun. Bizde aynı gün yaptırmıştık normalde de huysuz bir bebek olduğu için mi bilmiyorum aşıdan sonra bahsettiğiniz duruma gelmişti ama ertesi gün geçti🌺
A
Aslı
2 Şubat 2026 20:24
bizim de öyle oldu ama bizimkinde aşırı gaz birikmiş aşıyla çakışmış meğer anlayamadık aşıdan sanıp 2 gün çektik ama sonunda acile gittik gazdan olduğunu söylediler
D
Deniz ..
2 Şubat 2026 20:25
Merhaba geçmiş olsun. Bizde aynı gün yaptırmıştık normalde de huysuz bir bebek olduğu için mi bilmiyorum aşıdan sonra bahsettiğiniz duruma gelmişti ama ertesi gün geçti🌺

Betül E.
2 Şubat 2026 20:27
Size de cok gecmis olsun.bizimki de huysuz bi bebek ama bu ağlama bi başkaydı sanki.umarım bizim de geçer:(
D
Deniz ..
2 Şubat 2026 20:28
bizim de öyle oldu ama bizimkinde aşırı gaz birikmiş aşıyla çakışmış meğer anlayamadık aşıdan sanıp 2 gün çektik ama sonunda acile gittik gazdan olduğunu söylediler
D
Deniz ..
2 Şubat 2026 20:29
Genelde 2. Ay aşılarında 1 gün sürüyor ben devlet aşılarını sabahın köründe yaptırıyorum tek gün huysuzluk çekiyorum 😂

Betül E.
2 Şubat 2026 20:49
Mantıklıymış 😂ben bilemedim geç yaptırdım umarım gece kolay geçer
D
Deniz ..
2 Şubat 2026 21:13
Umarımmmm. Benim oğlumun adı deniz ❤️ şöyle sabah erken yaptırdığımda gece 1 civarında ateş mevzusu bitiyor 😂

Betül E.
2 Şubat 2026 21:21
Çok teşekkür ederim Allah bağışlasın sizin bebeğinizide❤️ hep güzel insanlarla karşılaşsınlar🌺 bir deneyin derim 🌺