Aşı Acil

128 görüntüleme
F

Fatma C.

17 Ağustos 2025 17:43
Arkadaşlar yarın 2. Ay aşısı var gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü verin diyor büyüklerim sizce öyle yapmalı mıyım
S

Selen K. B.

17 Ağustos 2025 17:44
Bence çocuğa durduk yere ilaç vermenin bir mantığı yok aşıdan sonra huzursuzlanırsa Ateş çıkarsa zaten 15 dakikada etkisini gösteriyor İlaç, belki de hiç huzursuzlanmayacak neden boş yere ilaç verirsiniz ki
N

Neslihan K. D.

17 Ağustos 2025 17:46
Bence de vermeyin zaten 2.ay aşıları pek ateş yapmıyor. Bizde hiç yapmadı. Sadece menenjit aşısının ateş yapma ihtimali yüksek diye aşı sonrası birkaç damla ver dedi doktorum.
Ş

Şeyda B.

17 Ağustos 2025 17:50
Hiç gerek yok bağışıklık sistemini boş yere baskılamış oluyorsunuz ayrıca karaciğere yük (vücut aşıdan sonra sistemi uyandırıyor ki bağışıklık gelişsin savaşçı antikorları oluşsun siz ilaç vererek bu ihtimali düşürüyorsunuz ) aşı sonrası sık takip ,bol emzirme ,az kıyafet , eklem yerlerini ılık bez ile silmek gibi önlemler alabilirsiniz ateş için
F

Fatma C.

17 Ağustos 2025 18:03
Tamamdır👌🏻 cevap için ayrı ayrı teşekkür ederim
D

Damla G. ..

17 Ağustos 2025 18:03
Benim de oğlum üç gün önce 2 aylık aşılarını oldu hiç ateşi olmadı evet herkes bana da dedi ben vermedim sadece gece çok ağladı ama ateşi yoktu birkaç damla verdim sonra uyudu hemen
A

Ayşe V. ..

17 Ağustos 2025 19:08
Aşının etkisini azaltıyormus ben o yüzden vermemiştim yaptırdıktan sonra verin isterseniz
S

Saziye G.

17 Ağustos 2025 19:12
Gerek yok vermedim 8 aylık hiç ateş yaşamadık aşıdan sonra
H

Hazal İ.

17 Ağustos 2025 19:24
Kesinlikle vermeyin bence bana da doktorum her aşı için bu çok ağır aşı ateşi çıkar vs. mutlaka ver dedi ben asla vermedim ve hiçbir aşı da ateşi çıkmadı boş yere ilaç vermeye gerek yok bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir