Aşı

227 görüntüleme
N

Narin C.

19 Ağustos 2026 17:40
Abd de ki aşı azaltmalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz benim bebeğim henüz bir buçuk aylık acaba burda da bir değişiklik olacak mı
A

Aycan

19 Ağustos 2026 21:37
bende merak ediyorum fikirleri , çoğu Dr orda ki uygulamanın doğru olmadığı yönünde şeyler söylüyor ama koskoca ülke ne bileyim kime güveneceğini şaşırıyor insan
N

Narin C.

20 Ağustos 2026 09:28
Aycan
bende merak ediyorum fikirleri , çoğu Dr orda ki uygulamanın doğru olmadığı yönünde şeyler söylüyor ama koskoca ülke ne bileyim kime güveneceğini şaşırıyor insan
Evet bende aynı şekilde bebeğim daha bir buçuk aylık açıkçası korkuyorum aşılardan
D

Duygu Ç. ..

20 Ağustos 2026 10:19
Narin Coşkun
Evet bende aynı şekilde bebeğim daha bir buçuk aylık açıkçası korkuyorum aşılardan
Bence kötüyü çağırmak yerine iyi düşünün iyi olsun. Kızım 17 aylık ve nerde aşı varsa yaptırdım rota virüse yakalandı ve 1 hafta gibi kısa bir sürede ayakta geçirdi. Yaptırmayan arkadaşım ise 2 hafta hastanede yattılar serumlar ilaçlar çok kötüydü. Doktorunuzun önerdiği tüm aşıları yaptırın bence keşke dememek için
N

Narin C.

20 Ağustos 2026 16:06
Duygu Çetrefli
Bence kötüyü çağırmak yerine iyi düşünün iyi olsun. Kızım 17 aylık ve nerde aşı varsa yaptırdım rota virüse yakalandı ve 1 hafta gibi kısa bir sürede ayakta geçirdi. Yaptırmayan arkadaşım ise 2 hafta hastanede yattılar serumlar ilaçlar çok kötüydü. Doktorunuzun önerdiği tüm aşıları yaptırın bence keşke dememek için
Hepimiz bebeklerimizin iyiliğini düşünüyoruz hepsi sağlıklı olsun bir ömür. Benim aşılarda kafamı kurcalayan şey herkesin yaşam düzeni aynı değil bence aşılama kişilere göre farklılık göstermeli. Her bünye her şeye karşı aynı tepkiyi göstermiyor o yüzden çekiniyorum
D

Duygu Ç. ..

20 Ağustos 2026 16:53
Narin Coşkun
Hepimiz bebeklerimizin iyiliğini düşünüyoruz hepsi sağlıklı olsun bir ömür. Benim aşılarda kafamı kurcalayan şey herkesin yaşam düzeni aynı değil bence aşılama kişilere göre farklılık göstermeli. Her bünye her şeye karşı aynı tepkiyi göstermiyor o yüzden çekiniyorum
Yani sizin kafanızı karıştıran nedir tam olarak yan etki mi? Bu güne kadar hangi ilaçta yan etkisi yoktur yazısı gördünüz mesela hiç. İkna etmeye çalışmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama olası bir durumda Allah esirgesin aşının yan etkisinden çok koruyuculuğu daha ön planda olmalı bence. Alerjik reaksiyon tabiki de gösterebilir bilemem her bebek aynı değil. Demek istediğim şey alerjik reaksiyondan korkmaktansa korunmamaktan daha çok korkmalı insan ben böyle düşünüyorum. İlk bebeğim yaşım da var belkide son bebeğim bende ilk çok korktum size hak veriyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir