Aşi
115 görüntüleme
N
Nurdan Y.
7 Şubat 2026 00:51
Verem aşı ile birlikte rota aşısinida yaptirsak her hangi bir sorun olurmu 2 ay 5 günlük bebeğim yada 1 hafta sonra rotayı vurdursak gec mı olur cvp verirmisiniz lütfen
E
Elif
7 Şubat 2026 00:54
Doktorumuz 3. Ayın başında yapmamızı önerdi bize
E
Elif
7 Şubat 2026 00:55
Doktorumuz 3. Ayın başında yapmamızı önerdi bize

Kübra E. ..
7 Şubat 2026 00:57
Biz [3.ve](3.ve) 5.aylarda yaptırdık. Devlet aşısının olmadığı zamanlarda
N
Nurdan Y.
7 Şubat 2026 01:00
Bizim doktorumuzda 2 aylıkken karma aşı yaptiriken onunda yaptırn dedi ama sağlık ocağındaki hemsirede biz 3 ve 5 ayda yapıyoruz dedi çocuk doktorunuz 2 aylıkken yaptimamizi soyledi bende verem aşısiyla birlikte vurdurmayi düşünüyorum
N
Nurdan Y.
7 Şubat 2026 01:02
Yanlış hatırlamıyorsam Osman hoca 104. Güne kadar ilk dozun yapılmış olması gerekiyor demişti videolarında youtube da var bir tekrar bakın isterseniz

Afranur K.
7 Şubat 2026 01:04
Her ikisi de uygulanabilir, 2. Ayda verem aşısı ile birlikte de yapılabilir, 3. Ayda menenjitle birlikte de.
Sadece 105 günü geçirmemeye özen gösterin.
Doktorunuz hangi planlamayı çıkardı, bi de verem aşıları açılıyor biliyorsunuz mesela benim bebeğim 2 ay 16 günlükken verem aşısı açıldı, rotayı o zaman yapılmasaydı 3 ay 16 günlük olduğunda da 105 günü geçmiş olacaktı. Bundan dolayı veremle birlikte yapıldı.
genelde 1 ay aralık konulması isteniyor aşılar arasında, doktorunuz zaten duruma göre planlamasını yapacaktır
Doktorunuz hangi planlamayı çıkardı, bi de verem aşıları açılıyor biliyorsunuz mesela benim bebeğim 2 ay 16 günlükken verem aşısı açıldı, rotayı o zaman yapılmasaydı 3 ay 16 günlük olduğunda da 105 günü geçmiş olacaktı. Bundan dolayı veremle birlikte yapıldı.
genelde 1 ay aralık konulması isteniyor aşılar arasında, doktorunuz zaten duruma göre planlamasını yapacaktır
B
Buse N. A.
7 Şubat 2026 01:04
2 aylık 10 günlük bebeğim geçen haftalarda verem, kpa ve karma yaptırdık sağlık ocağı rotayıda yapalım bir şey olmuyor dedi kontrollü doktorumuz rotayı 3. ve 5. aylarda yapalım dediğinden doktorumuzu dinledik rotayı 3. aya erteledik
N
Nurdan Y.
7 Şubat 2026 01:15
Her ikisi de uygulanabilir, 2. Ayda verem aşısı ile birlikte de yapılabilir, 3. Ayda menenjitle birlikte de.

Afranur K.
7 Şubat 2026 01:18
Doktorumuz planlamisi yapıp bize verdi biz 30 ocakta karma aşını olduk ozman rota aşısinida yaptiricaktik sağlık ocağı vurmadı biz 3 ve 5 aylarda yapıyoruz dedi bende doktorumuz bu şekilde önerdigini söyledim bu pazartesi verem aşısı icin çağrıldık [2.ay](2.ay) 8 günlük şuan sağlık ocağındaki hemşire kafamızı karıştırdı. İlk çocuğumda bu şekilde yaptığımız söyledik sonra bize doktoruyla görüşüp haber vericegini söyledi. [P.tesi](P.tesi) gittimizde tekar konuşup yaptiricaz artık
N
Nurdan Y.
7 Şubat 2026 01:19
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok sağolun